Ezüstöt adunk ajándékba2016-08-11T17:12:42+02:00

Az arany mellett az ezüst az, amely az örök értéket képviseli a világban. Ebben az évben az arany 25%, az ezüst pedig 42% emelkedést produkált. Emlékezzen nagyanyáink ezüst étkészletére, vagy egyéb ezüst használati tárgyaira. Régen ezek is a családi vagyon részét képezték.

2016 nyár végi akciónk keretében most különösebb erőfeszítés, és kiadás nélkül gyarapíthatja ezüst készletét, vagy elkezdheti a készlet felépítését, mert egy, de akár több…

99,99% tisztaságú 1 unciás ezüst Maple Leaf

érmével szeretnénk megajándékozni.

2013_silver_Maple_Leaf_BS

Sőt, Ön mellett barátjának, rokonának is örömet szerezhet, mert őt is megajándékozzuk egy ilyen érmével.

Amennyiben szeretné ingyen megszerezni az ezüst érmet (vagy akár többet is belőle), csupán annyi teendője van, hogy ajánlja portfólió kezelés szolgáltatásunk (a szolgáltatás részletei ide kattintva) megismerését rokonainak, barátainak, ismerőseinek. Minden egyes 2016. szeptember 30-ig megnyílt, és – legalább 25000 EUR – tőkével feltöltött számla esetén az új számlatulajdonos, és az őt ajánló is ajándékba kap egy-egy ilyen érmét. Így Önnek, mint ajánlónak akár több érmét is lehetősége van megszerezni, és az ajánlottak is elégedettek lehetnek az extra ajándékkal, amelyet egy novemberi rendezvényünkön adunk majd át.

Hogy miként ajánlhat, és hogyan pályázhat az érmekre? Két egyszerű lépés…

  1. Jelezze az ajánlottnak (telefonon, e-mailen), hogy ajánlotta őt, mint lehetséges ügyfelet a GFS Consulting – HozamInfo kollégáinak, és mondja, küldje el neki weboldalunk címét – hozaminfo.com – hogy megismerhessen bennünket.
  2. Küldje el az ajánlottak nevét, e-mail címét és telefonszámát az ajanlas@hozaminfo.com e-mail címre vagy töltse ki itt, az oldal alján található űrlapot! Az űrlap kitöltését követően válaszlevélben is visszaigazoljuk az ajánlást. Az űrlapon legalább egy ajánlottat kell megadnia, de hármat is megadhat, sőt többször is kitöltheti, így a több ajánlott megadásával növelve esélyét minél több érmére.

Sem Önnek, sem az ajánlottnak nem kell aggódnia, a kommunikáció leginkább online zajlik, és hamar ki fog derülni, hogy tudunk-e együttműködni, nem fogjuk zaklatni az ajánlottakat, és a kapott adatokat kizárólag a kapcsolatfelvételre használjuk, harmadik fél számára semmilyen körülmények közt nem adjuk ki.

Az űrlap kitöltésével vállalja, hogy az ajánlottakat tájékoztatja az ajánlás tényéről. Kérjük, csak olyan személyeket ajánljon, akiknek valóban hasznos lehet szolgáltatásunk, és valóban értesíti is őket az ajánlásról! Önnek, az ajánlottnak és nekünk is kellemetlen lenne, ha nem jelzi előre az ajánlottnak az ajánlás tényét. Először az Ön saját adatait, mint ajánló adhatja meg, majd pedig az ajánlottakét.

[include file=script/ajanlo.txt]