Nemesfémek2019-11-06T08:55:09+01:00

Nemesfém portfólió

Egy kiegyensúlyozott portfóliónál ma már különös jelentősége van annak, hogy valódi vagyoni értékeket is szerepeltessünk benne. Erre az egyik optimális eszköz, ha – értékpapír befektetéseink mellett – kialakítunk egy nemesfém portfóliót is.

Nem csupán a média által is folyton szajkózott aranyról van tehát szó, hanem a szintén forgalomképes fehér fémekről – ezüstről, platináról, palládiumról vagy akár rhodiumról, iridiumról.Mint minden befektetésnél, befektetési arany – illetve egyéb nemesfém – vásárlásánál is körültekintően kell eljárnunk. Tisztában kell lennünk minden feltétellel, és nem utolsósorban – hiszen egy jól körülírható egzakt árucikkről van szó – az ár is fontos tényező.

A GFS Consulting – HozamInfo a nemesfém megoldásokkal kapcsolatos partnereit sok szempont figyelembevételével választotta ki, és folyamatosan monitorozza a nemzetközi piacot, hogy minden pillanatban az optimális kiszolgálást érjék el megbízóink. Jelenleg Európa két legnagyobb nemesfém-piaci szereplőjével van megállapodásunk, amelyekkel gyakorlatilag minden megbízói igényt ki tudunk elégíteni. Legyen szó a…

  • silbergoldproductsnemesfém tömbök otthoni tárolásáról,
  • frankfurti vagy svájci tárolásról,
  • terzorfémek (nagyobb tömbben résztulajdon), vagy lapkák/tömbök vásárlása
  • egyösszegű vagy rendszeres vásárlás
  • fehér fémek (pl. ezüst) Áfamentes vásárlása, vámszabad területen trezorban történő tárolásról.

Az első lépés – mint minden befektetésnél – az igények, elvárások felmérése. Ezek alapján tudunk konkrét, személyre szabott megoldáscsomagot összeállítani. Az alábbi űrlap segítségével jelezheti érdeklődését. Kitöltést követően automatikusan megküldjük a megadott e-mail címre néhány oldalas tájékoztatónkat, és két munkanapon belül keresni fogjuk telefonon, hogy feltehesse kérdéseit, illetve hogy egy személyes találkozót egyeztethessünk.