Szolgáltatás csomagok2022-01-05T16:11:42+01:00

Szolgáltatás csomagok

Hazánkban arra szocializálta a pénzügyi piac az ügyfeleit, hogy a tanácsadás ingyen van. Nem árt azonban tisztában lenned azzal, hogy általában az kerül számodra a legtöbbe, ha valami ingyen van. Az ingyenesség azt jelenti, hogy majd megpróbálják a bevételt ott megtermelni, ahol nem lesz számodra nyilvánvaló, netán egyáltalán nem is veszed észre.

Ezzel szemben mi a teljes transzparenciában hiszünk. Épp ezért van az is, hogy megbízóink nem évente kapnak egy átláthatatlan, és  nehezen értelmezhető számlakivonatot, hanem minden hónapban részletes elszámolás áll rendelkezésükre, amellett, hogy napi szinten ellenőrizhetik vagyongyarapodásukat saját online felületükön.

Amit szolgáltatásunkkal kapsz:

  • Az elmúlt 22 évben – itthoni, európai és a tengerentúli piacokon – szerzett vagyonépítési, befektetési, pénzügyi tapasztalatunkat. Mindez azt jelenti, hogy olyan pénzügyi szolgáltatást, eszközrendszert kapsz, amelyet a fejlett kontinentális európai, angolszász illetve tengerentúli befektetők, megtakarítók évtizedek óta használnak.

  • Mielőtt bármilyen fizetős szolgáltatást nyújtanánk, találkozunk Veled, hogy megvitassuk a körülményeidet és elvárásaidat, hogy teljes mértékben megérthessük a pénzügyi céljaidat, és megállapíthassuk, hogy képesek vagyunk-e segíteni.

  • A rendelkezésre álló eszközök száma nem kevés. Egyik fő feladatunk Family Office-ként, hogy veled együtt, közösen kiderítsük, Számodra mely eszközök, milyen formában lesznek leginkább megfelelőek. Ehhez – az élethelyzeted és céljaid összetettségével összefüggésben – akár több konzultációra is szükség lehet.

  • Nem kapunk jutalékot, amikor befektetési terméket vásárolsz, vagyis – a legtöbb hazai szolgáltatóval ellentétben – nem érdekünk, hogy rendszeresen cserélgesd a megtakarításaidban, portfóliódban a befektetési instrumentumokat. Így alapvetően a szakmai érvek, és a Te érdeked lehet az első, amikor döntésről van szó.

  • Korrekt vagyonkezelési- illetve sikerdíjat, amely a tőkeméret függvényében csökkenhet, és megteremti a közös érdekeltséget, így a szolgáltatók nem ellened fognak dolgozni, hanem érted.

  • A hazai tranzakciós díjak töredékének megfelelő befektetési, megtakarítási költségszerkezetet.

  • Számlánként több mint 8millió EUR betétbiztosítást.

Árképzésénél mindenképp fair-ek vagyunk, és bár legalább olyan fontosak lehetnek a pénzügyeid, mint az élet más területei, áraink még csak meg sem közelítik azokat az árakat, amelyeket egy orvosnál vagy ügyvédnél esetleg más tanácsadónál hagysz ott.

Természetesen áraink mindig tükrözik a feladatok összetettségét illetve az időráfordítást. Ebből következően pontosabb díjat csak a „nulladik” konzultációt követően tudunk mondani, amikor már tisztában leszünk a végzendő feladatokkal. Nem kell most döntened vagy elkötelezned magad. Az ingyenes,  „nulladik” konzultáción tudsz majd dönteni arról, hogy velünk tartasz-e, és ha igen, konkrétan miben és hogyan működjünk együtt. Erre a nulladik konzultációra jelentkezni tudsz itt jobb oldalon, az űrlapon.