Vagyonkalauz2015-07-01T07:24:06+02:00

Vágyik a biztonságra pénzügyekben is?
Szeretné építeni, megtartani, gyarapítani vagyonát?
Fontos, hogy legyen valódi tanácsadója?

Ne fizessen több tanulópénzt!

Nem az Ön hibája, ha eddig nem volt sikeres pénzügyeiben. Most tud változtatni. Kérje az ingyenes HozamInfo Vagyonkalauzt, amellyel blogértesítőinket is meg fogja kapni.

Az ingyenes feliratkozással megkapja 10 részes Vagyonkalauz tanfolyamunkat. A jobb megértésért a leckéket kiegészítettük e-könyvekkel, audio és video anyagokkal is. A leckék kétnaponta fognak érkezni a feliratkozást követően, így a harmadik hét végére…

  • Megtanulja az alapvető pénzügyi tervezés fortélyait.
  • Megtudja, hogy melyek a pénzügyileg sikeres életvitel alapelvei.
  • Megtanulja, hogyan tűzze ki pénzügyi céljait, és hogyan válasszon a célokhoz leghatékonyabban illeszkedő befektetési formákat.
  • Nem fogja tudni csőbe húzni a reklámok csábítása, a szomszéd tanácsa vagy egy szimpatikusnak tűnő ügynök sem. Ha befektetési lehetőséggel találkozik, biztos lesz abban, hogy Önnek való-e vagy sem.

Állítsa pénzügyeit sikerpályára!

Kezdje itt és most, a feliratkozással!


                                [include file=script/vk.txt]

A HozamInfo alapítói:

balazs_gabor_kornel

A HozamInfo küldetése, hogy ajtót nyisson az érdeklődőknek, és megmutassa azt, hogy egy fejlettebb pénzügyi kultúrával rendelkező társadalomban milyen módon lehet és kell foglalkozni a pénzügyekkel. És nem csak kinyitjuk az ajtót, magára hagyva az ügyfelet, hanem kézen fogva körbe is vezetjük ebben az új, kicsit ismeretlen világban.

Célunk, hogy ügyféloldalról közelítve, olyan szemléletmódot, háttér információkat adjunk át, amely bárki számára hasznos lehet mindennapi pénzügyi megoldásainak kiválasztásában. Ezt szolgálják oldalaink, a hetente akár többször is frissülő blog, ingyenes Vagyonkalauz tanfolyamunk, illetve a szintén díjmentes HozamInfo klubestek.

Fontosnak tartjuk ezt az “idegenvezetést”, mert természetesen az új világban sincs kolbászból a kerítés, még akkor sem, ha ezt sokan próbálják velünk elhitetni. Nem lenne szerencsés, ha Jancsiként vagy Juliskaként egy boszorkány mézeskalács házában találnánk magunkat.

Természetesen nem értünk mindenhez a pénzügyekkel kapcsolatban. Ezért olyan stratégiai szövetségeseket kerestünk, akikkel összefogva olyan stabil elemzői, tervezői háttere lehet minden ügyfelünknek, mintha saját döntés előkészítő csapata lenne.