Személyes befektetési politika2019-04-02T09:38:38+02:00

Saját, személyre szóló befektetési politika

befpolA befektetési politika nem azt mondja meg, hogy konkrétan milyen befektetési terméket „kell” választanod. Ez a 10-15 oldalas, Rólad szóló dokumentum arról nyújt egy átfogó – a Te pszichografikus felméréséből adódó – képet, hogy konkrétan Neked milyen irányultságod van a pénzügyek terén, és hogyan célszerű felosztanod befektetéseidet, megtakarításaidat, milyen eszköz-osztályokban, milyen típusú termékcsoportokat célszerű előnyben részesítened, hol dolgozik majd leginkább elvárásaidnak megfelelően a pénzed.

Egy ilyen befektetési politika birtokában a továbbiakban nem tud majd „elcsábítani” egyetlen agresszív szolgáltató ügynöke, vagy elsőre vonzónak tűnő – de céljaidnak nem megfelelő – ajánlat sem, mert tisztán fogod látni, hogy segíti-e céljaid megvalósulását, vagy sem.

A befektetési politika készítése Family Office szolgáltatásunk keretében érhető el. Erről részletesebben itt >>>

Kérjük, csak akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, ha…

  • már jártál nálunk legalább egy (ingyenes) állapotfelmérő egyeztetésen, „nulladik” konzultáción, és szeretnéd valamely Family Office csomagunkat igénybe venni, illetve
  • nem jártál még nálunk, de az ürlap kitöltésével (a kitöltés tényével) szeretnél jelentkezni egy ilyen díjmentes egyeztetésre.

A kitöltést (minden csillaggal * jelölt mezőben adnod kell választ) követően kattints az „Űrlap elküldése” gombra az űrlap alján. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és azok kizárólag a Befektetési politika elkészítésének céljából kerülnek felhasználásra.

Az első – „nulladikat” követő – konzultáción átadjuk és közösen értelmezzük is saját befektetési politikádat.


Jelen tájékoztatás nem teljes körű. A jelen oldalon leírtak nem minősülnek konkrét ügyben adott befektetési-, adó-, vám-, társadalombiztosítási vagy egyéb üzleti tanácsnak. A Befektetési Politika és a befektetések tervezése a pénzügyi tervezés menetében nem irányul befektetési tanácsadásra, nem javasol és nem valósít meg semmilyen befektetési tranzakciót. A GFS Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft nem vállal semmilyen felelősséget az itt megfogalmazottak helytelen felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező anyagi és erkölcsi károkért, jogkövetkezményekért.