Személyes befektetési politika2016-12-19T18:58:45+01:00

Saját, személyre szóló befektetési politika

befpolA befektetési politika nem azt mondja meg, hogy konkrétan milyen befektetési terméket „kell” választania. Ez a 10-15 oldalas, Önről szóló dokumentum arról nyújt egy átfogó – az Ön pszichografikus felméréséből adódó – képet, hogy konkrétan Önnek milyen irányultsága van a pénzügyek terén, és hogyan célszerű felosztania befektetéseit, megtakarításait, milyen eszköz-osztályokban, milyen típusú termékcsoportokat célszerű előnyben részesítenie, hol dolgozik majd leginkább elvárásainak megfelelően a pénze.

Egy ilyen befektetési politika birtokában a továbbiakban nem tudja majd „elcsábítani” egyetlen agresszív szolgáltató ügynöke, vagy elsőre vonzónak tűnő – de céljainak nem megfelelő – ajánlat sem, mert tisztán fogja látni, hogy segíti-e céljai megvalósulását, vagy sem.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot (minden csillaggal * jelölt mezőben adnia kell választ), majd kattintson az „Űrlap elküldése” gombra az űrlap alján. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és kizárólag a Befektetési politika elkészítésének céljából kerülnek felhasználásra.

Mivel a sokoldalas dokumentumot értelmeznie is kell, kollégánk a kitöltést követően hamarosan jelentkezni fog, hogy a kész
befektetési politika átvételének részleteit, egy konstruktív konzultációt egyeztessenek.

                              [include file=script/befpol.txt]

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. A jelen oldalon leírtak nem minősülnek konkrét ügyben adott befektetési-, adó-, vám-, társadalombiztosítási vagy egyéb üzleti tanácsnak. A Befektetési Politika és a befektetések tervezése a pénzügyi tervezés menetében nem irányul befektetési tanácsadásra, nem javasol és nem valósít meg semmilyen befektetési tranzakciót. A GFS Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft nem vállal semmilyen felelősséget az itt megfogalmazottak helytelen felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező anyagi és erkölcsi károkért, jogkövetkezményekért.