Megatrendek2016-11-02T10:57:18+01:00

 A jövő elkezdődött – forradalom zajlik

Elektromomobilitás, mesterséges intelligencia

November 9-i konferenciánkon a közeljövőbe vezetünk.

flyer

10-15 év múlva már Budapesten sem lesz fehér holló az elektromos autó, sőt az önvezető autó sem. Az otthonaink is átalakulnak, ismerni fogják szokásainkat, és rengeteg terhet levesznek a vállunkról. Jó eséllyel a házad következő tetőfelújításakor már olyan tetőcserepet építhetsz be, amely nem csak a normál áramellátásodat, de a fűtésszámlát, vagy akár az autód „üzemanyagát” is megtermeli.

Forradalom előtt-közben vagyunk…

amely sok esetben teljesen új lapokat fog osztani. Ezrével dolgoznak kis és közepes vállalatok ezeken az új területeken, amelyekből jó néhányból óriás lesz, a jövő óriásvállalatai. Ahogyan néhány évtizede – lehet, hogy csak néhány éve – a mai nagyok még garázscégek voltak, ma pedig uralják a technológiai szektort (Apple, Microsoft, Google, Tesla stb.), úgy épülnek fel új birodalmak ennek az új technológiai forradalomnak a pezsgésében. Természetesen a nagyokból is még nagyobbak és még erősebbek lehetnek, ha élére állnak a fejlesztéseknek.

Egy olyan konjunktúra elején vagyunk tehát, amikor a következő egy-két évtizedben…

 • Az újonnan készülő autók 90-100%-a új, elektromos hajtás-technológiával működő lesz.
 • Az új technológia kapcsán új iparágak – pl. akkumulátor technológia – válnak stratégiai fontosságúvá.
 • A házakba milliószám építik be a szenzorokat, vezérlő chipeket vagy komplett rendszereket.
 • Egymással versenyezve indulnak fejlesztések az egyre „okosabb”, önálló döntésekre képes számítógépes rendszerek, amelyek vezérlik az új eszközöket.
 • A koncentrált energiatermelés helyett/mellett egyre több – energetikailag önellátó ház, üzem épül.

montazs

A kérdés csak az, hogy Te hogyan tudsz – a kockázatokat kezelve – profitálni ebből a forradalomból?

Új dimenzióit világítjuk meg annak, hogy miként lehet – ahogyan egy német középosztálybeli polgár teszi – hozzáállni a vagyongyarapításhoz, mindezt pedig a legújabb megatrendek segítségével.

Nem csak megmutatjuk a német példát, hanem Magyarországra is hozzuk azt. 2015-ben már az aktuális megatrendekre – elektromobilitás, nemesfém bányavállalatok – kezdtünk fókuszálni. Ennek is volt köszönhető, hogy az elmúlt évben megbízóink kezelt portfóliói átlagosan 35% feletti nettó hozamot teljesítettek. Mindez pedig komoly – a megszokott, számlánként 100ezer helyett 7,2millió (!) euro – betétbiztosítás mellett, valamint az MNB és a német BaFin felügyelete alatt történt.

Ez az, amilyenné Te is átalakíthatod vagyonépítési hatékonyságodat, a megatrendek segítségével. Ez az, ami miatt el kell jönnöd ingyenes konferenciánkra, amely hozzád hasonló magánembereknek szól, akiknek…

 • nincs idejük, szakértelmük, tapasztalatuk a befektetéseikkel foglalkozni,
 • nem tudnak, akarnak naponta, hetente azzal foglalkozni, hogy merre indulnak az árfolyamok és elegük van a folyamatos befektetési döntéskényszerből,
 • ennek ellenére szeretnék a legkorszerűbb módon – pont úgy, ahogyan ezt a német középosztály teszi – hatékonyan gyarapítani vagyonukat,
 • szükségük van a nagyobb biztonságra – az itthon kapott 100ezer euró betétbiztosítási szint felett is,
 • fontos a „win-win” hozzáállás, és a jövőt építő stratégia.

300x250fb

Gyere el 2016. november 9-én, és megmutatjuk…

 • Melyek azok a megatrendek, amelyek 2017-re komoly vagyongyarapodást eredményezhetnek Neked is, és miért lesznek ezek a növekedés motorjai?
 • Hogyan tudod kihasználni a megatrendekben rejlő óriási hozampotenciált?
 • Mit is jelent pontosan a portfóliókezelés?
 • Melyek azok a tényezők, amelyek miatt egy kezelt portfólió kifejezetten biztonságos lehet?
 • A megatrendeken túl milyen – gondosan válogatott – egyedi befektetési lehetőségeket kínálunk minősített megbízóinknak?

Megmutatunk mindent lépésről-lépésre, hogy 5-10-15 év múlva ne kelljen legyintve mondanod: na erről lemaradtam, pedig a szemem előtt zajlott a forradalom.

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre (2016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. előadóterem). Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg.txt]

A megatrendekről és a konferenciáról beszélgetünk 2 percben:

Előadók:

eloadok_

Gödrösy Balázs független pénzügyi tervező több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi pénzügyekben.

A CM-Equity AG a megatrendek éllovasa, többek közt nevéhez kötődik az elmúlt egy évben 500%-os árfolyam emelkedést elkönyvelő Lion E-Mobility részvény kockázati tőke bevonása, továbbá a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alap létrehozása.

dijak2004-2005-ben a cég ügyvezetőjét – a konferencia egyik előadóját Jens Brunke-t – az év portfólió kezelőjének választották a DAB Bank Depo Contest versenyen. Ő a portfólió menedzsere a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alapnak is, amely 2015-16-ban az év alap-innovációja díj 2. helyezettje lett németországban.

2015-ben – Michael Kott vezérigazgató megnyerte a Focus Money Full Contest portfólió kezelői versenyt 37% hozammal.

Nem csoda, ha megbízóink kezelt portfóliói – a portfóliómenedzsmentnek köszönhetően, kihasználva a különböző iparági megatrendeket, 30-40% éves nettó eredményeket érték el.

A konferencián a szakértő előadók bemutatják a legújabb megatrendeket, és megmutatják azt is, hogyan tudsz belőlük Te is profitálni.

Az előadások részben angol nyelven, tolmács közreműködésével hangzanak el.

Időpont és helyszín:

varosligeti421-200x3002016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. – előadóterem

Parkolás: leginkább praktikus ingyenesen az Ötvenhatosok terén (korábbi Felvonulási tér, Dózsa György út), vagy a környező utcákban.

Tömegközlekedéssel a kis földalattival a Bajza utcai, vagy Hősök tere megállótól 5 perc séta.

A rendezvényen részvétel ingyenes, de az előadóterem véges befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

Kérjük, csak akkor regisztrálj, ha valóban jönni szeretnél! Amennyiben időközben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mondd le jelentkezésedet e-mailben, az info (kukac) hozaminfo.com címre írva!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg2.txt]

[include file=script/ajandek_popup.txt]