2017-es Befektetési Megatrendek Konferencia2016-10-24T12:07:52+02:00

2016. november 9-én minden megváltozik. Új dimenzióit mutatjuk meg a befektetéseknek. Elektromos autó ipar, mesterséges intelligencia, nemesfém bányavállalatok. Nem fogod feltétlenül elfelejteni az olajat, a devizákat vagy akár a magyar államkötvényt sem, de alapvetően megreformáljuk látásmódodat.

poster2

2015-ben már a megatrendekre kezdtünk fókuszálni. Ennek volt köszönhető, hogy az elmúlt évben megbízóink – legalább 25000 euro tőkével rendelkező – kezelt portfóliói átlagosan 35% feletti nettó hozamot teljesítettek. Mindez pedig komoly – számlánként 7,2millió (!) euro – betétbiztosítás mellett, valamint az MNB és a német BaFin felügyelete alatt történt.

Hogy kinek szól ez a konferencia?

Hozzád hasonló magánembereknek, akiknek nincs idejük, szakértelmük, tapasztalatuk a befektetéseikkel foglalkozni, mégis szeretnék a legkorszerűbb módon – pont úgy, ahogyan ezt a német középosztály teszi – hatékonyan gyarapítani vagyonukat, a lehető legnagyobb biztonság mellett.

Gyere el 2016. november 9-én, és amellett, hogy találkozhatsz müncheni portfóliókezelő partnerünk, a CM-Equity AG szakértőivel, megmutatjuk…

  • Melyek azok a megatrendek, amelyek 2017-re komoly vagyongyarapodást eredményezhetnek Neked is, és miért lesznek ezek a növekedés motorjai?
  • Hogyan tudod kihasználni a megatrendekben rejlő hozampotenciált?
  • Mit is jelent pontosan a portfóliókezelés?
  • Melyek azok a tényezők, amelyek miatt egy kezelt portfólió kifejezetten biztonságos lehet?
  • Hogyan dolgozik egy portfóliómenedzser?
  • A megatrendeken túl milyen – gondosan válogatott – egyedi befektetési lehetőségeket kínálunk minősített megbízóinknak?

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg.txt]

A konferenciáról

Előadók:

eloadok_

Gödrösy Balázs független pénzügyi tervező több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi pénzügyekben.

A CM-Equity AG a megatrendek éllovasa, többek közt nevéhez kötődik az elmúlt egy évben 500%-os árfolyam emelkedést elkönyvelő Lion E-Mobility részvény kockázati tőke bevonása, továbbá a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alap létrehozása.

dijak2004-2005-ben a cég ügyvezetőjét – a konferencia egyik előadóját Jens Brunke-t – az év portfólió kezelőjének választották a DAB Bank Depo Contest versenyen. Ő a portfólió menedzsere a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alapnak is, amely 2015-16-ban az év alap-innovációja díj 2. helyezettje lett németországban.

2015-ben – Michael Kott vezérigazgató megnyerte a Focus Money Full Contest portfólió kezelői versenyt 37% hozammal.

Nem csoda, ha megbízóink kezelt portfóliói – a portfóliómenedzsmentnek köszönhetően, kihasználva a különböző iparági megatrendeket, 30-40% éves nettó eredményeket érték el.

A konferencián a szakértő előadók bemutatják a legújabb megatrendeket, és megmutatják azt is, hogyan tudsz belőlük Te is profitálni.

Az előadások részben angol nyelven, tolmács közreműködésével hangzanak el.

Időpont és helyszín:

varosligeti421-200x3002016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. – előadóterem

Parkolás: leginkább praktikus ingyenesen az Ötvenhatosok terén (korábbi Felvonulási tér, Dózsa György út), vagy a környező utcákban.

Tömegközlekedéssel a kis földalattival a Bajza utcai, vagy Hősök tere megállótól 5 perc séta.

A rendezvényen részvétel ingyenes, de az előadóterem véges befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

Kérjük, csak akkor regisztrálj, ha valóban jönni szeretnél! Amennyiben időközben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mondd le jelentkezésedet e-mailben, az info (kukac) hozaminfo.com címre írva!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg2.txt]

[include file=script/ajandek_popup.txt]