Karrier2016-10-27T23:37:34+02:00

international-market-investmentUnikum a hazai befektetési szektorban

Létrehoztunk egy olyan pénzügyi szolgáltatói hátteret, amely hazánkban egyedülálló megoldásokkal, hatékonysággal, komplexitással és biztonsággal áll azon ügyfelek rendelkezésére, akiknek sikerült elkerülniük vagy kiheverniük a hazai botrányokat. Nem csak ügyféloldalról vagyunk különlegesek azonban, hanem tanácsadóként is elégedett lesz, ha csatlakozik csapatunkhoz.

Néhány szám és információ, amely ügyféloldalról
különösen vonzóvá tesz bennünket:

 • Ügyfeleink hozama 2016. első 9 hónapjában: 22-45%
 • Egyedi – hazánkban máshol nem fellelhető – befektetési lehetőségek különböző területeken (elektromobilitás, mesterséges intelligencia, nemesfém bányaszektor stb.), kiemelkedő hozammal, portfóliókezelés keretében
 • Az ügyfélszámlák betétbiztosítása számlánként 250ezer USD, illetve 7,2millió EUR
 • Az MNB mellett a BaFin (német pénzügyi felügyelet) is felügyeli a teljes befektetési folyamatot
 • Választható letétvezetők Németországban illetve az Egyesült Királyságban, müncheni portfóliókezeléssel
 • Saját online kereskedési platform – amennyiben az ügyfél sajét maga szeretné bonyolítani az adás-vételeket
 • Teljes körű hazai ügyfélszolgálat

Bemutatkozó videónk:

Nem csak arra figyeltünk azonban, hogy a befektetői kör számára legyen attraktív az, amit kínálunk. Jó néhány szolgáltatót ismerünk tanácsadói szemszögből, és tudjuk, hogy a pénzügyi területen az értékesítésben dolgozók milyen nehézségekkel küzdenek itthon.

Kiemelten fontos egy tanácsadó szempontjából, hogy…

 • Ne kelljen folyamatos teljesítménykényszer alatt dolgoznia, és állandóan az új ügyfelek után kajtatnia! Magyarul legyen stabil, kiszámítható jövedelem, amely elismeri a korábbi teljesítményeket is.
 • Biztos lehessen abban, hogy amit a számára legnagyobb értéknek – konkrétan az ügyfeleinek – kínál, az valóban biztonságos és segít nekik céljaik elérésében. Magyarul büszkén, felemelt fejjel állhat az ügyfél előtt hónapokkal, évekkel az ügyfélszerzést követően is.
 • Olyan szakmai háttere lehessen, amelyre támaszkodni tud, és ügyfelei előtt valódi szakértőként, tanácsadóként jelenhet meg.
 • A szakmai támogatás mellett olyan kész marketing megoldások is rendelkezésére álljanak, amelyek pofon egyszerűvé teszik az értékesítési munkát.

Amennyiben tehát keresi a legjobbat saját maga és ügyfelei számára, fontosak Önnek a fenti szempontok, és valóban hosszú távon szeretne megélni abból, hogy pénzügyi területen értékesítőként, tanácsadóként dolgozik, jelentkezzen következő tanácsadói orientációs előadásunkra! Megismerheti a részleteket következő rendezvényünkön 2016. november 16-án, 14:00-kor. Helyszín: irodánk alatti előadótermünk – 1036 Budapest, Bécsi út 37., közvetlen lejárat a Szépvölgyi út 7. felől:

Terkep

Az alábbi űrlapon tud jelentkezni! Az űrlap elküldése után automatikusan megkapja visszaigazoló levelünket, amelyből letöltheti rövid bemutatkozónkat is.

[include file=script/MT-orient_form.txt]