Globális Dimenziók itthon – webinárium2020-04-07T18:08:13+02:00

Globális Dimenziók itthon – webinárium

2020.04.08. 17:30-19:00-ig
Online

Legújabb, Global Dimensions befektetési stratégiánk magját egy közel 50 éve – azóta is sikeresen  – működő piaci megközelítés adja, amely Nobel díjat is hozott megalkotóinak (többek közt Eugene F. Fama-nak a Hatékony piacok hipotézise révén 2013-ban). Ezzel az eddig itthon nem alkamazott, de angolszász területeken előszeretettel használt modellel dolgozó stratégiák folyamatosan a piaci benchmark-ok felett teljesítenek.

Az index stratégia széles diverzifikációját nagy számú befektetési célpontba fektető, tőzsdén kereskedhető – ebben a formában Magyarországon csak ezen stratégia mentén, rajtunk keresztül hozzáférhető –, az elmúlt évtizedekben jelentős hozamokat produkáló befektetési alapok, ETF-ek biztosítják. Mindezt az itthon tapsztalt tranzakciós és vételi költségek töredékéért.

Immár megbízóink egy éves tapasztalatát – és a 2019-es teljes év 30%-os hozamát is be tudjuk mutatni online webinariumunkon.

Előadók

Gödrösy Balázs – független pénzügyi tervező. 23 éves tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.

Klinger József – független pénzügyi tervező. Több mint 30 éves tapasztalattal bíró szakember, pénzintézeteknél betöltött felsővezetői gyakorlattal. A világ vezető alternatív alapkezelőjének (Dimensional) Kelet-Európában egyedüliként certifikáttal rendelkező szakértője.

A klubest első órájában az előadók bemutatják a stratégiát és megvilágítják annak működési módját, továbbá azokat a tulajdonságokat, amelyek alapján ezzel a stratégiával minden – hosszú távú vagyonépítésben gondolkodó – befektetőnek érdemes gondolkodnia. Az előadásokat követően lehetőség lesz feltenni a felmerült kérdéseket, és helye lesz a kötetlen beszélgetésnek is.

A részvétel díjmentes de regisztrációhoz kötött. Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni, amelyet e-mailben is visszaigazolunk. A webinarium napján reggel, illetve fél órával előtte is küldeni fogjuk azt a linket, amelyen keresztül csatlakozni tudsz az online teremhez. Addig is előre le tudod tölteni a https://zoom.com oldalról a ZOOM applikációt (akár telefonra, akár számítógépre), amelyen keresztül a webinarium zajlani fog.