BabaKassza Felmérés 2016 – megháláljuk pár perces ráfordítását2016-05-02T05:40:40+02:00

Gift3
Milyennek kellene lennie Ön szerint egy befektetési szolgáltatásnak, mely szempontok fontosak, melyek kevésbé? Hogyan gondol jelenleg a hazai szolgáltatókra?

Fontos számunkra az Ön véleménye. Éppen ezért szeretnénk meghálálni, hogy szán néhány percet az alábbi kérdőívünk kitöltésére. Minden kitöltőnek hozzáférést biztosítunk az elmúlt évben nagy sikerrel zajlott Nagy Befektetés Választó előadássorozatunk felvételeihez:

Közel 12 órányi prezentációval egybekötött előadás, amelyben végigvesszük az egyes befektetési instrumentum-típusokat, továbbá az alapvető pénzügyi tervezés rejtelmeivel is megismertetjük, és írásos anyagokat, mintatáblázatokat is rendelkezésére bocsátunk. Az előadók közt köszönthettük többek közt…

  • Ercsey Szabolcsot a Franklin Templeton alapkezelő közép-kelet európai egyik vezetőjét,
  • Tino Leukhardt-ot, az egyik legnagyobb német nemesfém kereskedőház egyik vezetőjét, és
  • Gödrösy Balázs pénzügyi tervezőt is.

A kitöltést követően megjelenik a link (kitöltés után görgessen az oldal tetejére, hogy láthassa), amelyen elérhetőek a videók, de 1-2 napon belül e-mailen is megküldjük a linket, hogy a későbbiekben is hozzáférjen az anyagokhoz, hiszen igen sok felvételről van szó, amelyet biztos, hogy nem a kérdőív kitöltése után azonnal fog végignézni. Emellett meg fogja kapni blogértesítőnket is, a HozamInfo blogra felkerült új írásokról is. Mindezek mellett a felmérés végeztével elemzést készítünk a beérkező válaszok összesítéséből, amelyet szintén megosztunk Önnel.

Még egyszer köszönjük, hogy segíti munkánkat válaszaival.