Biztosítások optimalizálása2019-11-06T08:51:24+01:00

Biztosítások optimalizálása

Általában nem szeretik az emberek a változásokat, mert az külön odafigyelést igényel. Biztosítások területén pedig nem árt odafigyelned, mert ennek a figyelemnek a hiánya bizony azt eredményezheti, hogy évente akár százezer forintos nagyságrenddel is többet kifizetsz a biztosítási szolgáltatásokért, mint amennyit valójában kellene.

A biztosítók évről évre – a piac kihívásainak megfelelve, illetve lehetőségeivel élve – módosítják díjszabásukat. Ennek következtében gyakorlatilag minden évben célszerű elvégezni egy úgynevezett biztosítás optimalizálást, amely azt célozza, hogy…

  • A biztosításokat a változó élethelyzet igényeihez igazísd.
  • A szükségtelen, okafogyott biztosításokat fel kell mondanod.
  • Nem utolsó sorban azt is felül kell vizsgálni, hogy azonos vagy hasonló szolgáltatást tudunk-e esetleg olcsóbban találni.

Amennyiben egy ilyen feladatra vállalkozol, célszerű szakértő segítségével elvégeztetni az optimalizálást, mert könnyen el tudsz veszni a sok lehetőség és opció közt. Sokszor igen nehéz megállapítani, hogy egy-egy kiegészítő biztosításra egyáltalán szükséged van-e, vagy valójában milyen káresemény esetén lesz a károd megtérítve. Ehhez jól jön a szakértői segítség.

A GFS Consulting melléktevékenységként biztosítási többes ügynök, így nem kell biztosítóról biztosítóra járnod, hiszen a nagyobb biztosítótársaságokkal kapcsolatban vagyunk. Akár teljesen egyénre szabva, könnyedén be tudunk kérni ajánlatokat, és segíteni azok értelmezésében, összehasonlításában is.

Az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezhetsz biztosítás optimalizálás témakörében konzultációnkra, ahol közösen áttekintjük biztosításaidat, és ha szükséges javaslatot teszünk a változtatásra. Sőt, a helyszínen akár el is végezhetőek a szükséges módosítások.

Az űrlap kitöltését követően két munkanapon belül jelentkezünk, hogy a konzultációs időpontot egyeztessük.