Ynvisible – IoT élőben

Egy évvel ezelőtt néhány megbízónk – elsősorban azok, akik velünk tartottak müncheni konferenciánkra – élt a lehetőséggel, és részt vett az Ynvisible Interactive Inc. vállalat zárt körű részvényjegyzési ajánlatával.

A teljesen nemzetközi csapat (kanadai székhely, német fejlesztés, portugál gyártás, finn vezérigazgatóval) olyan területen dolgozik, amely abszolút úttörő, és szabadalmaiknak köszönhetően könnyen lehet, hogy jó ideig egyedülálló lesz a kialakuló új piacon.

Részletesen írtunk róluk többször is:

– Okos címke – legutóbbi IPO >>>

– Az észrevétlenül lopódzó jövő – IoT >>>

– Akkumulátor, elektronika és kijelző – nyomtatva >>>

A későbbi esetleges zárt körű részvény kibocsátásokról (Private Placement) értesülhetsz, ha feliratkozol értesítőnkre (az alábbi élő adás előtt egy órával is küldünk emlékeztetőt) az ide kattintva megjelenő oldal ajján, az űrlapon >>>

A 8 éve működő vállalkozás látványos növekedési szakaszba lép szeptember 20-án. Átadásra kerül az új gyártósor, amely már százezres nagyságrendben lesz képes gyártani egy-egy projekthez az okos címkéket.

A címke típusok bemutatásával színesített gyártósor átadásról élő közvetítésben tudósítottunk 2018. szeptember 20-án (csütörtök), magyar idő szerint 17:00-tól, amelynek felvételét itt tudod megtekinteni:

 

2018-09-21T22:31:50+02:002018 szeptember 18.|1 Comment

One Comment

  1. […] területen működő vállalkozásról többször írtunk már (például itt >>>, vagy itt >>>). Az okos címke gondolata elképesztő lehetőségeket vet fel. Például az üzletek polcain […]

Leave A Comment