Ezt (is) tudja az IoT: 6 hónap alatt 60% árfolyam emelkedés

2017 és 2018 őszén zárt részvényjegyzési projektünk volt az Ynvisible Interactive Inc., amelynek papírjaiból közel 30 megbízónk jegyzett. Örvendetes tény, hogy fél évvel ezelőtti jegyzési árfolyamhoz képest 60% pluszban tartózkodik az árfolyam, azonban az IoT ennél sokkal többet is tudhat.

Az Ynvisible „okos címkéiről” sokat írtunk az elmúlt másfél évben, néhány ezekből, a teljesség igénye nélkül:

Bemutattuk azt, hogy az Internet of Things milyen alapvető szinten fogja átszőni jövőbeni életünket. Gyakorlatilag a boltok polcain lévő termékek címkéi, vagy a kórházban az infúziós tasak is kapcsolódhat a világhálóhoz, és akár kijelző is kerülhet rá, amely pedig bennünket tájékoztat alapvetően fontos dolgokról.

A kereskedelemben tapasztalható fokozódó verseny pedig kifejezetten  arra ösztönzi a szereplőket, hogy a termékük, szolgáltatásuk minél inkább kitűnjön a tömegből, minél nagyobb hozzáadott értéket biztosítson a vevőknek. Ennek is köszönhető az Ynvisible sikere.

Természetesen az IoT-nak csak egy kis szelete az „okos címke”. A jövőben minden „okosodni” fog. Kezdve az autóktól, amelyek egymással kommunikálva maguktól vezetnek majd, az otthonainkon keresztül – amelyek kitalálják a gondolatainkat, elvégzik a háztartási munkákat, hogy egyszerűbb és kényelmesebb életünk legyen – az okos városokig. Észrevétlenül meg fog változni az egész életünk tehát, az Internet of Things-nek köszönhetően.

Nyilvánvalóan szép eredmény 60% árfolyam emelkedés, és természetesen további jelentős árfolyam emelkedés várható, hiszen az Ynvisible sorra jelenti be az ügyfeleivel kötött titktartási megállapodások miatt eddig nem nyilvános szerződéseit a nagyobb piaci szereplőkkel. Ennek ellenére, igazából azok tudnak ennek a legjobban örülni, akik még jóval az IPO előtt – amikor még tőzsdére menetel még szóba sem került – volt lehetőségük befektetni a vállalatba. Érthethető módon ők sokkal de sokkal alacsonyabb áron tudtak résztulajdont vásárolni, így ők jelenleg nem 60%, hanem akár több száz, netán ezer százalék profitszinten állnak.

A legtöbb vállalat a mellékelt ábrának megfelelő életutat jár be, megalakulásától kezdve. Ennek megfelelően természetesen a sok „pro” érv mellett megjelennek az ilyen korai szakaszban történő egyedi befektetéseknél a „kontra” érvek is. Mindezek mellett kialakítható az ilyen befektetésekből is olyan diverzifikált portfólió, amely porlasztani tudja a kockázatokat, és ezzel részese lehet a befektető akár olyan sikertörténeteknek is, amelyek meghozhatják azt a vagyonnövekedést, amelyre talán még maga sem számított.

Jelenleg is van a látókörünkben olyan, az Internet of Things területen működő  vállalat, amelyben meg lehet a potenciál a „világszinten jegyzett” szintre érkezésre.  

Érdekelnek az Internet of Things projektek? Valódi befektetőnek érzed magad, aki felelősen fel tudja mérni a kockázatokat, ugyanakkor jó érzékkel csapsz le a kínálkozó alkalmakra? Profitálnál egy IoT vállalat növekedéséből?

Biztos lehetsz benne, hogy tudunk érdekes dolgokat mutatni. Kérd értesítőnket itt…

 

 

Összegzés
Ezt (is) tudja az IoT: 6 hónap alatt 60% hozam
Bejegyzés címe
Ezt (is) tudja az IoT: 6 hónap alatt 60% hozam
Rövid leírás
2017 és 2018 őszén zárt részvényjegyzési projektünk volt az Ynvisible Interactive Inc., amelynek papírjaiból közel 30 megbízónk jegyzett. Örvendetes tény, hogy fél évvel ezelőtti jegyzési árfolyamhoz képest 60% pluszban tartózkodik az árfolyam, azonban az IoT ennél sokkal többet is tudhat.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2019-05-18T16:25:22+02:002019 május 18.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment