Újabb profitrealizálás a portfólióinkban

A family office szolgáltatástípus sajátja, hogy a szolgáltató és az irodát a vagyonépítéssel megbízó ügyfél egy hajóban ül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az egyedi befektetések menedzselése terén elért eredményeink.

Az elmúlt években számos lehetőséget biztosítottunk megbízóink számára, hogy egyedi befektetési lehetőségekkel éljenek, azaz részt vegyenek vállalkozások tőzsdére menetelében (IPO) vagy már tőzsdén lévő vállalatok zárt körű részvényjegyzési projektjeiben (Private Placement).

Ma már nem csak az újabb és újabb részvényjegyzések vannak terítéken, hanem sorra realizálódnak azok a hozamok, amelyek anno, a részvényjegyzés időpontjában még csak várakozásként jelentek meg. A Lion E-Mobility részvény az elmúlt 3 év alatt több mint tízszeresére emelkedett, és sok megbízónk 2016-17-es eredményéhez hozzájárult.

Kevésbé látványos, de a hatékony vagyonkezelést jól példázó egyedi részvényjegyzési projektünk volt a fintech területen működő BlackIce Inc., ahol szintén nem csak „eladtuk” a részvényjegyzés lehetőségét megbízóinknak, hanem a vagyonkezelő – mint a vállalkozásba szintén befektető –  vezető tisztségviselője részt vett a vállalkozás igazgatóságának munkájában, képviselve megbízóink érdekeit is. A kedvezőtlen piaci körülmények ellenére sikerült elérnünk, hogy megbízóink +20-25% exitet, nyereséget tudtak realizálni. Részletek az akkori projektről >>>

Müncheni konferenciánk másnapján – október 2-án az Októberfest-re készülve – készítettünk interjút egy szintén korábbi befektetési célpontunk, a kanadai, elsősorban cink bányászatra szakosodott Benz Mining vezérigazgatójával Miloje Vicentijevic-csel, aki beszámol az elmúlt bő egy év történéseiről. A vállalat zárt körű jegyzési lehetőségéről 2017 nyarán tájékoztatta megbízóinkat, amelyről felvételt is készítettünk (ide kattintva elérhető >>>).

Ahogy az alábbi interjúból kiderül, a gondos és hathatós vagyonkezelői közreműködés teljes fordulatot tud hozni egy vállalkozás életében, amely még nagyobb problémák esetén is happy end-et eredményezhet a befektetők számára. Jelen esetben konkrétan azt, hogy megbízóink befektetéseinek az értéke több mint duplájára nő a tranzakció zárultával. Az ezzel kapcsolatos hivatalos tőzsdei közlemény elérhető itt >>> 

Érdekelnek az egyedi részvényjegyzési sztorik? Gyere el november 7-én aktuális klubestünkre:

Egyedi részvényjegyzések – klubest

2018. 11. 07. – 18:00-20:00

Amit az ingyenes rendezvénytől várhatsz:

Megmutatjuk…

  • milyen részvényjegyzési projektekben vettek részt megbízóink az elmúlt években rajtunk keresztül, mire számíthatsz a jövőben.
  • azt a módszert, ahogyan keressük és megtaláljuk azokat a projekteket, amelyekben végül részt vesznek megbízóink.
  • azt a stratégiát, amellyel kifejezetten ilyen részvényjegyzési projektekből építhető hatékony és a kockázatokat kezelő portfólió.
  • hogyan lehet akár adómentes jövedelmed a sikeres vállalatok hozama után.
  • azokat a konkrét részvényjegyzési projektet, amely jelenleg elérhetőek.

Helyszín: Irodánk alatti előadóterem – 1036 Budapest, Bécsi út 37. (bejárat a Szépvölgyi útról, a dohánybolt felől).

A rendezvény díjmentes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Foglald le a helyed mielőbb, az alábbi űrlapot kitöltve:

[include file=script/gfshi-klubestreg.txt]
Összegzés
Family Office - Felelős vagyonépítés
Bejegyzés címe
Family Office - Felelős vagyonépítés
Rövid leírás
A family office szolgáltatástípus sajátja, hogy a szolgáltató és az irodát a vagyonépítéssel megbízó ügyfél egy hajóban ül. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint müncheni konferenciánk után készült interjúnk.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2018-10-27T06:45:11+02:002018 október 3.|0 Comments

Leave A Comment