Portfólió hírek – Golden Tag Resources

Az IPOguru Stratégia keretében korábbi befektetési célpontunk, a Golden Tag Resources a napokban több sajtóközleményt tett közzé, amelyek mutatják a vállalt aktivitását, és felkészülését a nemesfém konjunktúrára.

Ahogyan korábbi blogbejegyzésünkben (lásd ide kattintva >>>) jeleztük, a bányavállalatok fokozottan készülnek a nemesfémek iránti kereslet növekedésére. Nincs ez másként a Golden Tag válallatnál sem. A nyáron Budapesten is előadást tartott Greg McKenzie CEO vezetésével sorra indítják a fúrásokat a rendelkezésükre álló mexikói koncessziós területen.

A fúrások igen bíztató eredménnyel zajlanak a megvásárolt La Parrilla területen. A vizsgálatok eredményei megerősítik, sőt felül is múlják a korábbi tulajdonos becsléseit. A fúrások mellett gőzerővel folyik a napi 2000tonna ércfelolgozó képességű felszíni üzem karbantartása is, hogy az ezüst árfolyamának emelkedése esetén fokozott kitermelési ütemre legyen képes a vállalat.

A fejlesztések mellett a vállalat neve is változik időközben. Az arany fókuszról az ezüst fókuszra váltást tükrözi a névváltozás is. Az új név: Silver Storm Mining.

Amennyiben érdeklődsz a nemesfém bányáék iránt, keress bennünket. Biztosak vagyunk abban, hogy – tekintettel több éves nemesfém bányákkal kapcsolatos tapasztalatunkra – tudunk számodra újdonságot mutatni.

 

2023-11-09T17:04:54+01:002023 november 9.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment