Megfelelő időzítés a piacra lépésre

A Lion E-Mobility Light Battery fejlesztése – sok-sok időráfordítást követően, kellő időben lép a piacra. Ez volt fő üzenete Tobias Mayer-nek, az október 1-i müncheni konferenciánkon készített video interjúnkban.

Sok esetben fordul elő, hogy egy-egy termék túl későn kerül a piacra, vagy épp megelőzi a korát, és ezért nem tud sikeres lenni. Az elektrifikáció, ezen belül is az elektromos autózás fejlődése most van abban a fázisban, amely ideálissá teszi a cég új fejlesztésének piacra lépését.

A 10 éve indult svájci-német Lion E-Mobility AG, a TÜV Süd-del közös leányvállalata, a Lion Smart újítja meg a lítium alapú akkumulátorok világát a Light Battery-vel. A mindenhol használt szabványos Li-Ion akkumulátor cellákra épülő, de számos újítással és szabadalommal bíró technológia számos előnyéről illetve technikai hátteréről már írtunk korábban sok alkalommal (például itt >>>).

A BMW-vel és a Toyotával is szorosan együttműködő vállalkozás részvényei az elmúlt 3 évben több mint tízszeresére emelkedtek, és az autógyártók, autóipari beszállítók nagy érdeklődésére tekintettel további komoly eredmények is várhatóak tőle.

A Lion E-Mobility a müncheni konferenciánkon – képekben:

Ahogyan az alábbi interjúnkból kiderül, a Tesla – és annak európai Gigafactory-ja – nem jelent konkurenciát a cég számára, sőt inkább az értékesítést segítő tényező. Elnézést kérünk a hangminőségért, a helyszínen sem időnk, sem alkalmunk nem volt csendesebb helyet találni.

 

Élő bejelentkezésünk a 700km hatótávú, Light Battery-vel felvértezett BMW i3 bemutatójáról:

Érdekelnek az egyedi részvényjegyzési sztorik? Gyere el november 7-én aktuális klubestünkre:

Egyedi részvényjegyzések – klubest

2018. 11. 07. – 18:00-20:00

Amit az ingyenes rendezvénytől várhatsz:

Megmutatjuk…

  • milyen részvényjegyzési projektekben vettek részt megbízóink az elmúlt években rajtunk keresztül, mire számíthatsz a jövőben.
  • azt a módszert, ahogyan keressük és megtaláljuk azokat a projekteket, amelyekben végül részt vesznek megbízóink.
  • azt a stratégiát, amellyel kifejezetten ilyen részvényjegyzési projektekből építhető hatékony és a kockázatokat kezelő portfólió.
  • hogyan lehet akár adómentes jövedelmed a sikeres vállalatok hozama után.
  • azokat a konkrét részvényjegyzési projektet, amely jelenleg elérhetőek.

Helyszín: Irodánk alatti előadóterem – 1036 Budapest, Bécsi út 37. (bejárat a Szépvölgyi útról, a dohánybolt felől).

A rendezvény díjmentes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Foglald le a helyed mielőbb, az alábbi űrlapot kitöltve:

[include file=script/gfshi-klubestreg.txt]
Összegzés
Megfelelő időzítés a piacra lépésre
Bejegyzés címe
Megfelelő időzítés a piacra lépésre
Rövid leírás
A Lion E-Mobility Light Battery fejlesztése - sok-sok időráfordítást követően, kellő időben lép a piacra. Ez volt fő üzenete Tobias Mayer-nek, az október 1-i müncheni konferenciánkon készített video interjúnkban.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2018-10-27T06:38:07+02:002018 október 5.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment