Magánpénzügyek farmerben

Ezzel a mottóval indítjuk október végén klubestjeinket, hogy gyakorlatias és érthető tájékoztatást nyújtsunk magánemberek számára a pénzügyi tervezésről, vagyonmentési lehetőségekről, nyugdíjmegoldásokról és a devizahitelesek lehetőségeiről.

Célunk, hogy népszerűsítsük a felelős pénzügyi gondolkodást, előre tervezést, és hogy ehhez ismereteket is adjunk egy-egy klubest keretében. Kötetlen, rendszeres személyes találkozókat tervezünk, ahol a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg és kérdezhetnek, beszélgethetnek a szakértőkkel. Mindezt „farmerben”, azaz kötöttségektől mentesen.

Korábbi felmérésünk eredményéből tisztán kivehető, hogy nagy az érdeklődés ezen területek iránt. Első gondolatunk egy konferencia szervezése volt, de sokkal hasznosabbnak találtuk azt, hogy „emberi közelségbe” hozzuk az előadókat, akik így nem csak egy pulpitusról szónokolnak, hanem megszólíthatóak lesznek, kialakulhat egy valódi beszélgetés.

A rendezvényekre ellátogatók gyakorlatias választ kaphatnak napi pénzügyi kérdéseikre, például

  • hogyan lehet a pénzügyeinket megtervezni, rendbe tenni,
  • miből lehet családot alapítani, lakást venni,
  • hogyan érdemes megtakarítani, befektetni, nyugdíjat gyűjteni,
  • miből lehet a gyermekeket felnevelni, az unokákat támogatni,
  • hogyan lehet gyermekeinknek a felelős pénzügyi gondolkodást átadni.

Reméljük, sikerült érdekes és hasznos programot összeállítanunk! Az október 26-i első klubest első előadója Makkos Albert közgazdász, civil jogvédő, a Devizahiteled van? Kezedben a megoldás! című könyv szerzője. Előadásában elemzi a dvizahitelesek választási lehetőségeit, bemutat egy ellenőrzőlistát, mely alapján bárki átláthatja szerződésében a bújtatott csapdákat, és beszél azoknak a tapasztalatairól is, akik már elindultak az „újratárgyalás” ösvényén.

Másodikként pedig egy modern befektetési megoldásról beszél Gödrösy Balázs, „Fektessünk közvetlenül a gazdaságba – pénzlekötés és biztosítás nélkül” címmel. Itt egy olyan megoldásról lesz szó, amellyel megkerülve a kereskedelmi bankok, pénzintézetek közvetítését – és ezzel rengeteg költséget spórolva – tudunk hozamokat elérni megtakarításainkból.

A heti tematikus, két órás, két előadást felvonultató klubesteken való részvétel önköltséges, alkalmanként 900 Ft terembérleti hozzájárulást kérünk csak.

A klubestek helyszíne: Budapest VI. Andrássy út 98. földszint, Árnika terem (a MagNet Bank épületében).

Első alkalom tehát: 2011. október 26., szerda, 18:00 – 20:00

Az eseményről ide kattintva olvashatja a beszámolót >>>

2011-10-18T22:16:26+02:002011 október 18.|0 Comments

Leave A Comment