Ynvisible – új stratégiai partnerségek – sajtóközlemény és webinarium

Az IPOguru Stratégia keretében korábbi befektetési célpontunk, az Internet of Things iparágban működő Ynvisible Interactive Inc. stratégiai partnerségeket hirdetett méretezhető intelligens címkézési termékeivel kapcsolatban.

A vállalat az alacsony energiafogyasztású nyomtatott e-papírok, kijelzők piacvezetője, mai bejelentése alapján jelentős stratégiai partnerségeket kötött globális piacvezetőkkel az intelligens és interaktív címkemegoldások fejlesztése érdekében. Ezek a projektek a címkepiac átalakítását célozzák azokon a területeken, ahol a címkéken lévő nyomtatott termékinformációk jelenleg még statikusak és nem frissíthetők.

Főbb jellemzők:

  • Az intelligens címkék piaca lenyűgöző, 16%-os CAGR-ról tanúskodik, az előrejelzések szerint a növekedés a 2021-es 9 milliárd dollárról 2031-re 39 milliárd dollárra nő. (Forrás: Allied Market Research, 2023 ).
  • Az Ynvisible együttműködik egy nagy globális kiskereskedővel, hogy innovatív intelligens címkét dolgozzon ki az ellátási lánc nyomon követésére, amely a becslések szerint 5 és 10 millió USD közötti éves bevételt termel.
  • A Vállalat a címkézési iparág egyik vezető szereplőjével is együttműködik, hogy nagy értékű orvosi címkéket állítson elő klinikai vizsgálatokhoz, ami körülbelül 2–4 millió USD éves bevételt eredményezhet.
  • Ezenkívül a Vállalat partneri kapcsolatot létesített az elektronikus polccímkék (ESL) technológiai vezetőjével, hogy egy teljes ESL-megoldást hozzon létre a kiskereskedelem számára, amely az Ynvisible költséghatékony e-papír kijelzőire épül.

Az Ynvisible 2023. október 23-án webináriumot tart, amelyen a befektetők, az ügyfelek és az érdeklődők többet megtudhatnak a cég jelentős előrelépéseiről a termékértékesítés és az ügyfélszerzés terén. Webinarium dőpont: 2023. október 23., 16:00 CET (közép európai idő). Időtartam: 30 perc.

Webinarium regisztrációs link >>>

Kinek érdemes részt vennie?

Befektetők, ügyfelek, technológiai rajongók és iparági szakemberek.

A sajtóközlemény eredetiben ide kattintva olvasható >>>

2023-10-10T19:12:58+02:002023 október 10.|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment