VIP Ügyfélklub – tudósítás

Múlt hét csütörtökön tartottuk VIP Ügyfélklubunkat, ahol megbízóink, az ő vendégeik illetve érdeklődők is részt vehettek. A Budai Várnegyed impozáns helyszínt biztosított a komoly témáknak.

Az esemény két témakör köré szerveződött. Egyrészt az elektromos autózás és az okos energia megoldások befektetési aspektusai, a másik terület az egyedi befektetések szerepe volt a portfólióépítésben. Utóbbihoz kapcsolódóan bemutatkozott egy kanadai-lengyel-szingapúri, megújuló energia területen működő vállalkozás, amelynek IPO-ját vagyonkezelő partnerünk, a CM-Equity AG szervezi. Így megbízóinknak lehetősége van igen kedvező feltételekkel részt venni ennek a kanadai tőzsdére kerülő vállalkozásnak a részvényjegyzésében.

Nem csak a befektetések újdonságairól kaptunk képet, hanem az új technológiák világra gyakorolt hatását is éreztetni tudta Michael Kott előadása, amely rámutatott az internet, az Internet of Things (IoT), és a mesterséges intelligencia életünkre gyakorolt hatására is. Természetesen mindennek befektetői oldalról is megvan az olvasata, amelyet ki lehet használni vagyonépítési folyamatainkban.

A rendezvény hasznos szakmai előadásai mellett a kiállítók is színesítették az estét. Az elektromos autók mellett ismerkedhettek a résztvevők elektromos kerékpárral, napelemekkel, valóban fair költségekkel működő devizautalási megoldással, de úri szabóság is bemutatkozott. Sőt, egy kedves megbízónk egy az ő méretére készülő inget is nyert sorsolásunkon.

A rendezvény képekben:

2017-10-30T10:23:31+01:002017 október 30.|0 Comments

Leave A Comment