VIP Befektetői Boutique – képes beszámoló

Október 10-i rendezvényünket – szokásunkhoz híven – igen tartalmassá tudtuk tenni, amely kijelentést a résztvevőktől kapott visszajelzések is megerősítenek.

Gödrösy Balázs kollégánk felvezető előadásában próbált röviden egy átfogó képet adni family office-ként folytatott tevékenységünkről, illetve a portfóliókezelésről. 

Ezt követően tértünk rá az est két fő témájára, az elektrifikáció és nyersanyagpiac – benne különösen a réz – szerepén keresztül az elektromobilitásra, konkrétan az első magyarországi elektromosautó gyár bemutatására.

Gianni Kovacevic előadásában rámutatott az elektrifikáció és a nyersanyagpiac, azon belül is a réz kapcsolatára illetve a hosszú távon gondolkodó befektetők számára ebben rejlő lehetőségre.

A harmadik blokkban Ekkehard Philipp (Fox Automotive Hungary CEO), Andreas Kratzer (Fox Automotive Hungary International CEO) és Füzesi Zsolt (Fox Automotive Hungary COO) mutatták be a MIA elektromos autót. Ezen túl a gyártási projekt megvalósítása kapcsán mindenre kiterjedő részletes tájékoztatást kaptak a jelenlévők. Ehhez csatlakozott előadásával – a nyersanyagpiac illetve az elektromobilitás és általánosságban a befektetői attitűdjének ismertetésével – Michael Kott. Természetesen a felmerült kérdések is megválaszolásra kerültek.

Amennyiben…

  • szeretnél Te is részleteket megtudni az elhangzottakhoz kapcsolódó konkrét lehetőségekről,
  • netán egyszerűen csak szeretnéd megismerni a family office működésünkben számodra rejlő előnyöket,

javasoljuk, hogy ezt egy személyes egyeztetés, konzultáció keretében tegyük meg mielőbb. Díjmentes, „nulladik” konzultációnkat követően fogsz tudni dönteni arról, hogy együtt tudunk-e dolgozni vagyonod felépítésén, gyarapításán. Jelentkezz az alábbi űrlapon!

[include file=script/avk.txt]
Összegzés
VIP Befektetői Boutique - képes beszámoló
Bejegyzés címe
VIP Befektetői Boutique - képes beszámoló
Rövid leírás
Október 10-i rendezvényünket - szokásunkhoz híven - igen tartalmassá tudtuk tenni, amely kijelentést a résztvevőktől kapott visszajelzések is megerősítenek.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2019-10-12T13:14:36+02:002019 október 12.|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment