Vezető ezüstbánya szakértő Magyarországon

Egy vállalat sikeréhez sajnos édeskevés az, hogy valamely (mega)trendbe illeszkedő területen működjön. A trendbe illeszkedés csupán egy azok közül a szempontok közül, amelyek egy-egy vállalatot befektetés szempontjából vonzóvá tesznek.

Van azonban egy – valójában az iparág jellegétől teljesen független – szempont, amely meghatározó a vállalati siker tekintetében. Ez nem más, mint a…

A menedzsment szakértelme és elkötelezettsége

Természetesen minden szempont fontos egy vállalat életében, kezdve az üzleti modellel, folytatva a finanszírozással, egészen a bizonyítottan fizetőképes keresletig. Van azonban egy olyan tényező, amely megléte nélkül hiába elképesztően jók egy vállalat mutatói, nem lehet sikeres. A menedzsmentről kell tehát beszélnünk. Részint a szakértelemről van itt szó persze, de ugyanúgy fontos az, hogy az általános problémamegoldó készségei milyenek a menedzsmentnek. Emellett az összeszokott csapatjátéknak, és a padlóról felállás képességének is szerepelnie kell a jó menedzsment tulajdonságai közt. Az egyedi részvénybefektetések esetén tehát fontosak a számok – a múltra és a tervezett jövőre vonatkozóan -, de elsősorban a vezető személyek megismerése a fontos. Minden egyébnek csak ezt követően van relevanciája.

Ahogyan korábban többször is írtunk róla, az ezüst, mint nemesfém illetve az ezüstbánya részvények jelen pillanatba remdkívüli alulértékeltséget mutatnak. Ez mindenképpen komoly figyelmet indikálhat részedről a terület, mint befektetési célpont felé. A fentiekből azonban kitűnik, hogy mindenek előtt fontos megismernünk az embert a személytelen vállalat mögött. Ezt tettük a korábbi sikeres bányavállalati részvénykibocsátások esetén is. Akár a Benz Mining (25-50% realizált profit) vállalatnál Miloje Vicentievic, az Impact Silver (100-300% realizált profit) vállalatnál Frederick W. Davidson vagy a Copperbank (100% realizált profit) vállalatnál Gianni Kovacevic személye is kifejezetten fontos tényező volt abban, hogy felkerültek az IPOguru klubunk keretébenm bemutatkozó vállalatok körébe.

Canadian Silver Roadshow Budapest

Jelen esetben is – az ezüstbányára irányuló érdeklődés mellett – figyeltünk arra, hogy olyan vállalat kerüljön terítékre, amelynek vezetője és teljes menedzsmentje megfelel elvárásainknak. Zárt körű részvénykibocsátásának bemutatkozó roadshow-ja keretében tehát örömmel adunk teret következő rendezvényünkön Ralph Rushton-nak, az Aftermath Silver válalat CEO-jának, hogy elénk tárja 2023 egyik talán legattraktívabb ezüstbánya vállalati lehetőségét.

Mr Rushton 1995-2002-ig bányageológuskén, illetve az elmúlt 20 évben a menedzsment területen is dolgozott junior és a világ vezető bányavállalatainál Törökországtól kezdve, Afrikán kerersztül Dél-Amerikáig. 2019-től elnök-vezérigazgatója az Aftermath Silver-nek.

Tarts velünk március 28-án a Canadian Silver Roadshow Budapest rendezvényünkön, amelynek fő előadója lesz Ralph Rushton, az Aftermath Silver elnök vezérigazgatója. A Hard Rock Hotelbe szervezett eseményen…

  • Betekintést kapsz az IPOguru klub filozófiájába, az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placementek világába
  • Új szemléletet, kitörési lehetőséget adunk a hazai main stream befektetések szűk köréből
  • Átfogó nemesfém- és nemesfém bánya piaci körképet kapsz
  • Konkrét – nemesfém bányával kapcsolatos – attrakitív befektetési lehetőséget ismerhetsz meg
  • IPOguru klub tagság váltásával egy éven keresztül valamennyi IPOguru rendezvény díjmentesen látogatható lesz számodra 

Ne hagyd ki 2023 egyik legszínvonalasabb befektetői eseményét! További részletek és regisztrációs lehetőség az ide, vagy az alábbi képre kattintva megjelenő oldalon >>>

2023-03-16T15:46:33+01:002023 március 16.|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet