Vagyonmenekítés újra napirenden

Lejtmenetben az alapkamat, várhatóan újra csökkenő betéti kamatok. Cikkázó, de inkább emelkedő Euro/Forint árfolyam. Zavaros hírek Európáról, közös bankrendszerről és Nagy Britannia esetleges kiugrásáról. Megannyi vagyonunk valós értékét befolyásoló tényező.

Az MNB mai alapkamat-döntése miatt várhatóan tovább csökkennek a betétkamatok, és bár az inflációs várakozás némileg csökkent az utóbbi időben, ezzel nincs igazán összhangban a pénztárcánk közérzete. Mindenképp át kell tehát gondolnunk milyen irányt szabunk vagyonunknak, és látni az összefüggéseket. Természetesen mindezt a valós kockázatok felmérése mellett kell tennünk, és óvakodnunk a csábító – akár havi néhány százalékos hozammal is kecsegtető – „tuti lehetőségektől”.

Befektetési döntés-előkészítést segítő szövetségesünk a Portfolife Kft. ügyvezetője, Nagy Gábor december 12-i klubestünkön tartott előadásában a megvizsgálandó kockázatokat foglalta össze. Hallgassa meg az előadás hanganyagát (kattintson alább a lejátszás gombra):

Kockázatok a klubesten hanganyag

 

Aktualitása miatt újra a vagyonmenekítést tűztük ki témául következő – 2013. január 16-i – klubestünkre. Nézze meg a díjmentes klubest részleteit és regisztráljon a kevés hely egyikére az ide kattintva megjelenő oldalon >>>

One Comment

  1. Gracchus 2012-12-19 at 11:41 - Reply

    Nagyszerű, és lényegre törő a kommunikációjuk, de egyetlen problémám van Önökkel. Sokkal vehemensebben, és szélesebb platformon kellene hallatniuk magukról, mert a valóságról a szó ritka mint a fehér holló. Én személy szerint minden ismerősömnek felhívom a figyelmét az Önök tevékenysége iránt, és majd eldöntik maguk, hogy jó tippet adtam e. Azt mindenesetre örvendetesnek tartom, hogy mostanában már sűrűbben küldenek hírlevelet. Egy előzetes konzultációra mindenesetre be is jelentkeztem már.

Leave A Comment