Prémium Vagyonépítési Terv2017-04-27T14:11:09+02:00

Gyermekek főiskolai-egyetemi oktatásának finanszírozása,

netán egy élhetőbb nyugdíjas kor megteremtése?

 

Az álmok megvalósításának legcélszerűbb módja a rendszeres, kis összegű befektetés, több éven vagy évtizeden keresztül. A legfőbb probléma azonban, hogy a hazánkban elérhető megtakarítási termékek esetén…

 • A valóban hozamot termelő megoldások csak magas befektetési összegektől elérhetőek.
 • Az alacsony összegű vagy rendszeres megtakarítási lehetőségek olyan költségekkel terheltek, hogy legtöbb esetben örülhet az öngondoskodó, ha évek, évtizedek múltán legalább a befizetett összegeket viszont látja.
 • Nehezen követhető az, hogy hová kerül a rendszeresen befizetett megtakarításunk. Az átláthatóságot tovább rontja a kapott kimutatások bonyolultsága.
 • Az elmúlt évtizedekben azt tapasztalhattuk, hogy a megtakarítások szabályzási környezetéhez szinte minden kormány hozzányúlt, amely nem erősíti a hosszú távú megtakarítások iránti bizalmat.

Ezeket a problémákat küszöböli ki a…

Stabil jogi háttér

 • lawMa már – a hazai botrányokból kiindulva – kijelenthetjük, hogy fokozottan kell arra figyelnünk, milyen jogi háttere van annak a megoldásnak, amelyet vagyonépítéshez, megtakarításhoz, öngondoskodáshoz használunk. A Prémium Vagyonépítési Terv banki hátterét egy müncheni székhelyű bank adja. Ebben a BaFin (német pénzügyi felügyelet) alatt működő letétvezető bankban vezetheti letéti számláját.
 • Nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen értékpapírt érdemes vásárolnia, illetve majd később tartania vagy eladnia, mert ezt a szintén müncheni székhelyű – a BaFin által felügyelt és az MNB felügyelete alá is bejelentkezett – CM-Equity AG végzi, mint portfóliókezelő, az Önnel kötött megállapodás alapján. Így Önnek csak annyi a dolga, hogy saját online felületén, vagy a rendszeresen kapott elszámolásokon nyomon kövesse vagyonának gyarapodását.
 • Az ügyintézéshez nem kell külföldre utaznia, hiszen teljes körű ügyfélszolgálatot látunk el Budapesten, a Bécsi út 37. alatt (GFS Consulting Kft.), szintén a BaFin és az MNB felügyelete mellett.

Hatékonyság, hozam

 • PerformanceTekintettel arra, hogy a Prémium Vagyonépítési Terv költségszintje vetekszik a nagyobb vagyonoknál alkalmazott alacsony költségekkel, nem kell attól tartania, hogy drágább lesz a leves, mint a hús.
 • Hosszabb távon – kedvező költségek mellett – igen sok befektetés önmagában is eredményes lehet, de emellett a portfóliókezelést ugyan az a CM-Equity AG végzi, amely a nagyobb vagyonok esetén, illetve különböző német pénzügyi megmérettetéseken, már bizonyította hatékonyságát.
 • Az eredményességet tovább növeli, hogy minden – Prémium Vagyonépítési Terv-hez kapcsolódó – kezelt számla testre szabott, vagyis figyelembe veszi a felépíteni tervezett vagyon mértékét, az esetlegesen tervezhető életeseményeket (gyermekvállalás, taníttatás, nyugdíj), az aktuális életkort és a megtakarító kockázatviselési hajlandóságát is.

Biztonság

 • Money_Transfer_2605282cBefizetései, és az azokból vásárolt befektetési termékek – befektetési alapok, ETF-ek stb. – nem a vagyonkezelőhöz, hanem saját, letétvezető bankjnál vezetett számlájára kerülnek, és a vagyonkezelőnek kizárólag az értékpapír adás-vételhez van jogosultsága. Az esetleges kiutalásról csak Ön rendelkezhet.
 • Számlánként 7,2 millió EUR összegig van garancia készpénzre a letétvezetőnél, amely bőven több, mint elegendő.

Hozzáférhetőség

 • 10291312-Background-of-various-scattered-Euro-currency-bills-and-coins-Stock-PhotoA megtakarítási portfolio a legtöbb esetben tartalmaz készpénzt, így bármikor – amikor arra szüksége van – haza tud utalni saját számlájáról készpénzt.
 • Amennyiben minden vagyona értékpapírban van, vagy ha aktuális kiutalási igénye nagyobb, mint a letétvezető bankban lévő számlájának készpénz állománya, egyes portfólióelemeinek eladásával 1-2 napon belül pénzhez tud jutni.

Rugalmasság

 • Flexibility-image-med-sizeMegválaszthatja azt, hogy meddig, mennyit és milyen ütemezésben szeretne félretenni, mindenféle kötelezettség nélkül.
 • Bármikor módosíthat is a fentieken.
 • Amennyiben az összegyűlt vagyon mérete már megengedi, átmozgathatja megtakarítását a méretgazdaságosság miatt még hatékonyabban működő valamely más vagyonkezelt számlatípusba.

Transzparens, egyszerű működés

 • Transparency_in_payments_480_230_11A portfóliókezelési megállapodásban minden előre lefektetett, nem fogják meglepetések érni.
 • A mindennapokban Önnek semmilyen teendője nincs, minden befektetési döntést, és az azokhoz kapcsolódó tranzakciók végrehajtását a vagyonkezelő végzi.
 • Minden az Ön szeme előtt zajlik, hiszen online felületén nyomon tudja követni a vagyonkezelő tevékenységét, hogy mikor, milyen értékpapírokban van a megtakarítása, milyen tranzakciók vannak folyamatban.
 • Havonta kap részletes elszámolást az értékfejlődéssel, költségekkel kapcsolatban, így tudja hogy pontosan mennyi költséget és milyen jogcímen vontak le Öntől.

A szolgáltatói

Logo_V-Bank.svgA V-Bank AG egy privátbanki letétvezetésre specializálódott, számlánként 7,2 millió euróig betétbiztosítást és korlátlan letétbiztosítást kínáló müncheni bank. Egyedülállóan komplex szolgáltatási hátteret biztosít a vagyonépítéshez, kedvező költségek mellett.

CM-Equity-logo_blau_rgb_1000px_copyA CM-Equity AG, mint az Ön portfóliókezelője felelős azért, hogy megfelelő módon kezelje a V-Bankban lévő letétjén felépített portfóliót. A portfóliókezelőnek adott korlátozott meghatalmazás alapján elvégzi a számlán a szükséges befektetéstechnikai tranzakciókat, ugyanakkor a számláról kiutalást kizárólag Ön, mint számlatulajdonos tud kezdeményezni.

HIGFS_logo11_bigA GFS Consulting-HozamInfo látja el a CM-Equity magyarországi ügyfélszolgálatát, teljes körű hazai ügyintézéssel, hogy Önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet egy beszélgetésre, amikor minden részlettel megismertetjük, és közösen kialakíthatjuk stratégiáját. Nem kell tartania attól, hogy zaklatni fogjuk telefonjainkkal, nem akarunk mindenáron eladni Önnek semmit.

[include file=script/pvt-reg.txt]