Elérkezett az újINTERNET kora?

Sokat beszéltünk, írtunk az elmúlt években a technológiai szektorról. A Covid-19 járvány kapcsán pedig kifejezetten a technológia felé fordult a befektetési piac. A kötelező távolságtartás, a „Maradj otthon!” mantra katalizátorként hatott az IT-re, digitalizációra. Elérkezett tehát az újInternet kora.

Katalizátor alatt az új igények megjelenését kell érteni. Valójában maga a technológia legtöbb esetben már rendelkezésre áll, csak annak tömeges alkalmazása és az erre való fejlesztési folyamatok várattak magukra eddig.

Legizgalmasabb kérdés, hogy a digitális kommunikáció alapja, az Internet, illetve az azon keresztül létrejövő kapcsolatoknak mi lehet a jövője. Több alap szolgáltatást is nyújt számunkra az Internet, amelyet külön külön veszünk igénybe, amikor weboldalakat nézegetünk, chat-elünk, Zoom (vagy más) konferenciahíváson, webináriumon veszünk részt, vagy éppen a Facebook-on nézzük meg a mások által megosztott tartalmakat.

Az újINTERNET

Az újInternet fogalma gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden funkciót egyben kapunk, kaphatunk, és minden sokkal gördülékenyebbé, természetesebbé válik az interneten. Valójában egy új digitális univerzum jön létre, amelyben a felhasználók hasonlóan – csak gyorsabban, hatékonyabban – tudnak majd mozogni, ügyet intézni, tanulni, szórakozni, mint a való életben.

Az újINTERNET fejlesztőivel készítettünk egy rövid interjút, amelyben elárulnak részleteket. Amennyiben kíváncsivá tettünk, várunk szeretettel szeptember 16-án a Gerbeau kávéházba „VIP Tech-show és sütizés” rendezvényünkön. További részletek a video interjú alatt…

Várunk tehát szeretettel szeptember 16-án a 16:30-20:30-ig tartandó VIP rendezvényen. Mivel a legtöbb szabad helyet elfoglalták megbízóink és VIP vendégeink, már csak néhány szabad hely maradt, csapj le rá!

Részletek és regisztrációs lehetőség az ide, vagy az alábbi képre kattintva megjelenő oldalon >>>

2020-09-09T16:35:29+02:002020 szeptember 9.|0 Comments

Leave A Comment