Újabb vállalat BÉT Xtend bevezetése az IPOguru közösség közreműködésével

A GFS Consulting – Hozaminfo family office a német és kanadai számlákon történő portfoliokezelés szervezése mellett – a létrehozott IPOguru közösség tagjaival együtt – egyedi vállalatok finanszírozásában is komoly szerepet játszik. Újabb példája ennek a Chameleon.

A 2023-as év első kereskedésindító csengetése az okosotthon-rendszerek tervezésével, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó Chameleon Smart Home Nyrt. részvényeinek bevezetését jelezte a BÉT középvállalatokra specializálódott Xtend piacán.

Az ünnepélyes rendezvényen Máté-Tóth István, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgató-helyettese, Szarvas Péter, a Chameleon Smart Home elnöke, valamint Parádi-Varga Tamás, a bevezetést kijelölt tanácsadóként támogató SPB Befektetési Zrt. vezérigazgatója vett részt.

A számos kanadai, német, svájci vállalat és azok torontói illetve frakfurti tőzsdei IPO, RTO, ICO és private placement projektje után a magyar piaci szereplők között is találtunk az IPOguru közösség számára vonzó lehetőségeket. Ennek keretében a 2022-ben sikerrel a BÉT-re lépett ViveTech Nyrt-t követően tehát ez már a második olyan magyar vállalat, amelynek IPO-ja kapcsán family office-unk IPOguru közösségének tagjai nagyban hozzájárultak a társaságok elvárt közkézhányadának kialakításához.

Ember az értékek mögött

Egy vállalat sikere nem csak és nem is elsősorban a számokon múlik. Legyen nemzetközi vagy magyar vállalat, annak a vizsgálata, hogy érdemes-e az IPOguru közösség figyelmére, két tényezőn múlik. Az egyik az üzleti modell, amely meghatározza azt, hogy egyáltalán van-e esélye a társaságnak a piacon komoly eredményeket elérni. A másik – és talán a legfontosabb – tényező a vállalat vezetője és menedzsmentje. Ezen két tényező után kell csak az eddigi eredményességgel és a pénzügyi tervekkel foglalkozni.

Az IPOguru válogatott közösségének rendezvényein, webinariumain rendszeresen bemutatkoznak tőzsdére igyekvő vagy már tőzsdén listázott vállalaltok, amelyek komoly profitot eredményeznek a közösség tagjai számára. Szeretnél elsőként értesülni a tőzsdére igyekvő nemzetközi és magyar attraktív vállalatok adta lehetőségekről? Iratkozz fel értesítőnke, hogy ne maradj le egyetlen rendezvényünkről, webinariumunkról sem!

2023-02-02T22:48:28+01:002023 február 2.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment