Új forradalmi kriptoeszköz a Dubai LBank palettáján

Idén áprilisban kerül bevezetésra az ETALON (ETAL) token, a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjen a Dubai LBank-on keresztül. A rendkívül népszerű digitális eszközkereskedési felület, 2023 áprilisban tőzsdére viszi az Etalont (ETAL) kriptoeszközt.

Az LBank Exchange összes felhasználója számára az ETAL/USDT és az ETAL/BTC kereskedési pár hivatalosan is elérhető lesz áprilisban. Összekapcsolva az online és offline világot a kriptopiaccal, az Etalon (ETAL) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen token segítségével számos kedvezményt, szolgáltatást és előnyt élvezzenek világszerte. Támogatva ezt az innovatív projektet, az LBank stratégiai partnerként és szolgáltatóként is csatlakozik az Etalonhoz, részleteket lásd lent.

Részletek a Yahoo!Finance-on >>>

Az ETALON-ról

A globális e-kereskedelmi piac, amely jelenleg 5500 milliárd dollár értékű, várhatóan 9-10%-os összetett éves növekedési ütem mellett fog fejlődni. Ezen a növekvő piacon a fogyasztókért folyó verseny napról napra élesebb. A kriptoeszközök megjelenése lehetővé tette pénzügyileg szabad, tudatos, a központosított irányítás hátrányaitól mentes fogyasztói közösségek létrejöttét, amelynek vásárlóerejét jól mutatja a kriptopiac teljes tőkésítése.

Az Etalon egy utility (előnyöket, szolgáltatást nyújtó) token, mely egyszerű módon biztosítja – nemcsak a tapasztalt kriptoszakértők részére, hanem a decentralizált finanszírozásban kezdő emberek számára is – a gyártókkal és szolgáltatókkal való összekapcsolást akik csatlakoznak annak egyre növekvő közösségéhez. A felhasználóknak nem kell elkölteniük az Etalonjukat az előnyök megszerzéséhez, mindössze legalább egy token birtoklására van szükség (soha nem kell elköltenie, csak TARTANI), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a regisztrált és ellenőrzött szolgáltatók által biztosított, világszerte elérhető kedvezményekhez, termékekhez és szolgáltatásokhoz.


Alapvető mögöttes érték

A Clarabot informatikusai által fejlesztett Nano a világ egyik legbiztonságosabb opensource adatmegosztó és kommunikációs szoftvere. Az Etalon arra törekszik, hogy elérhető és biztonságos globális információmegosztó rendszereket hozzon létre, miközben az egyéneket olyan cégekkel kapcsolja össze, amelyek exkluzív előnyöket biztosítanak a tokentulajdonosok számára.

A Clarabot a Black Unicorn 2022 Cyber Defense Magazin döntőse és megnyerte a rangos Global Infosec díjat is 2021-ben a titkosított adatmegosztással továbbá 2022-ben beválasztották a 10 legjobb Infosec újító közé.

Legyen szó akár egy termék kedvezményes vásárlási lehetőségéről, akár egy értékes szolgáltatáshoz való hozzáférésről, az Etalon összekapcsolja az online és offline világot a kriptopiaccal. A korlátozott számú Etalon-tulajdonos számára a kiemelt szolgáltatás, a Nano egy örökké szóló licence, amely hozzáférést biztosít a jelenlegi és jövőbeli Nano-szolgáltatásokhoz, mindaddig, amíg az Etalon birtokában van. A Clarabot utat nyit más gyártók, kereskedők és szolgáltatók felé (eddig 90 Szolgáltató csatlakozott a kezdeményezéshez, de ez a szám napról napra növekszik), hogy jelentős kedvezményeket kínáljanak, és szolgáltatókká váljanak. És végül pedig létrejön az Etaverse-nek nevezett online piactér,  az Etalon kedvezményezett tagjaiból, gyártóiból, kereskedőiből és szolgáltatóiból álló közösség számára, amely végtelenül bővülő előnyöket kínál.

Az Etalon víziója olyan technológiák, ökoszisztémák és közösségek kiépítése, amelyek biztonságos, könnyen hozzáférhető, globális információmegosztó rendszereket hoznak létre, szem előtt tartva a magánemberek privát szféráját. Folytatja az új technológiák népszerűsítését és fejlesztését, amelyek korszerű válaszokat adnak a 21. század által felvetett kérdésekre, méghozzá olyan módon, hogy azok könnyen használhatóak legyenek a kevés informatikai tapasztalattal rendelkezők számára is.

Az Etalon (ETAL) tokenről

Az ETAL egy BEP-20 “Smart Contract” kriptovaluta, amely BSC-n fut. A központosított bankokkal ellentétben a token peer-to-peer technológiát használ, hogy a központi erőforások nélküli működjön. A BEP20 szabvány lévén az Etalon bármely más tokenhez hasonlóan átruházható és kereskedhető, lehetővé téve a cserét más kriptoeszközökre, vagy akár fiat valutára. Ezenkívül a BSC által használt Proof-of-Staked-Authority (PoSA) sokkal nagyobb tranzakciós átmenő teljesítményt tesz lehetővé, és jelentősen csökkenti a környezetterhelést és az energiafelhasználást. Ez a fejlesztés a rendszer biztonságát is megőrzi, és jelentősen csökkenti a tranzakciókhoz kapcsolódó díjakat.

Szolgáltatásokat és kedvezményeket nyújtó kriptovalutaként az Etalon hozzáférést biztosít a felhasználóknak még akkor is, ha csak egy token van a kriptopénztárcájukban. A többi kripto tokenhez képest az ETAL egyedülálló, mivel értékét nem csak a kínálat és a kereslet határozza meg, hanem az általa nyújtott előnyök minősége és száma is. A tokentulajdonosok értelmes, értékes szolgáltatásokhoz, kiváló minőségű termékekhez és kedvezményekhez jutnak. És ahogy a Szolgáltatók listája bővül, egyre exkluzívabb kedvezményeket és szolgáltatásokat tesz elérhetővé, úgy nő az Etalon hozzáadott értéke a tokentulajdonosok számára is.

Összesen 5 millió (azaz 5 000 000) ETAL token áll rendelkezésre.

Az ETAL ICO-ja (kriptotőzsdei bevezető időszaka) karácsony előtt indult, és az 5 millióból – az ünnepi időszak ellenére is – már több mint 300 000 token megtalálta a gazdáját. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy most csatlakozz.

Jó helyen jársz és jó időben ahhoz,
hogy akár sokszorozd a tőkédet

A „game changer” – vagyis teljesen új látásmódot és játékszabályokat bevezető – vállalatok minden további nélkül prezentálni tudnak 1000% vagy akár 10000% növekedést. Lásd Facebook, Apple vagy a magyar eredetű Prezi.

A Clarabot egy ilyen innovátor, paradigmaváltó vállalat az, amely – több részletben, forradalmi kriptoeszköz kibocsátását (ICO) is részletezve – bemutatkozott az IPOguru webinariumain.

Kérd az online események videofelvételeit most!

 

2023-01-13T15:56:59+01:002023 január 13.|Tags: , , , , |0 Comments

Leave A Comment