Szóltunk időben – aki hallgatott ránk, jól járt

Szokatlan nyár az idei. Egyre többször hangzik el szakemberek részéről is, hogy minden logikát nélkülöző, eszement módon mozognak az egyes befektetési instrumentumok árfolyamai. Okai persze minden történésnek vannak, még akkor is, ha azok nem feltétlenül racionális okok. Ezek akár lehetnek nem természetes piaci okok, hanem „irányított” kereskedési irányok.

Ezért célszerű felkészülten állni az ilyen mozgásokra, és saját – nem más érdekeit szolgáló, hanem független – elemző, döntés-előkészítő csapattal dolgozni.

Jó példa erre az elmúlt két hónap. Megbízóinkat már június végén – az elképesztő arany kálvária bekövetkezte után azonnal – tájékoztattuk az események hátteréről, illetve a kínálkozó lehetőségekről. Az arany pályáját, főleg a június végi zakózását még „nézni is rossz”.

gold_130515-130815

Befektetési arany árfolyam

Július 3-i blogbejegyzésünkben is szó esett a „történelmi pillanatról”. Nem az volt az elsődleges lehetőség, amelyet több szolgáltató is vizionált, miszerint most kell aranyat venni. Ma már annyira törékeny a nemesfémek piaca (is), hogy garanciák nélkül nem, vagy csak akkor tartjuk jó megoldásnak, ha valóban hosszú távra vásárol valaki, ráadásul leginkább – kihasználva a cost average (árfolyam-kiegyenlítő) hatást – rendszeresen kisebb összegben vásárol valaki.

A lehetőség másban rejtőzött, amelyet július 4-i és 11-i klubestünkön, illetve azt követően a személyes konzultációkon meg is mutattunk (a klubestről a beszámoló ide kattintva olvasható).

Aki a konzultációkon elhangzottak során úgy döntött, hogy megbízónkká válik, most egy hónapos távlatban – EUR alapon – akár kétszámjegyű hozamokat realizál befektetésén úgy, hogy közben, a garanciák következtében, nem igazán kellett aggódnia a nemesfémek árfolyamának csapkodása miatt.

Ez a hajó már távolodni látszik, de örömmel jelentjük, hogy távcsöveinket a horizonton tartjuk, és van néhány ígéretes yacht, amelyre hamarosan felszállhatunk.

Természetesen a hajózáshoz némi ismeretre mindenképp szükség van, tehát ne tartsa vissza magát attól, hogy jelentkezzen egy konstruktív konzultációra, ahol megismerhet bennünket, mi is megismerhetjük Önt, és közösen kideríthetjük, hogy egyáltalán mely hajótípusok felelhetnek meg Önnek.
Jelentkezzen konzultációra az ide kattintva megjelenő oldalon, néhány kérdésre válaszolva >>>

2013-08-15T23:29:44+02:002013 augusztus 15.|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment