Szól a kolomp – muszáj arra mennünk, amerre rázzák?

A csapból is a bankokról szóló hírek folynak, és árasztják el a médiát az utóbbi időben. Ezzel nincs is igazán baj, hiszen valóban sok minden történt, történik a bankok körül. A nagyobb gond inkább az, hogy egyre többen – felismerve a nyilvánvalót – nem bankban akarják már tartani megtakarításaikat, és sok szolgáltató, sőt maga az állam is rázza nekik a kolompot.

cowbellÁllampapír, TBSZ számla, Unit linked biztosítás, sőt a bankok is próbálkoznak megtartani az ügyfeleket csábító, „Hozd ide minden pénzed és adunk plusz fél százalék kamatot” módszerekkel.

Még ezzel is ki lehetne békülni, ha csak hívó szavakról lenne szó, és a marketinget követné egy korrekt, MiFID II-es (Európa Tanács, 2011. október) irányelveken nyugvó tanácsadás, amely alapján a pénzügyek iránt kevésbé fogékony emberek is tudnak felelős döntéseket hozni. Sajnos azonban erről a legtöbb esetben szó sincs, egyszerűen csak a szó rossz értelmében vett ügyfélszerzésről beszélhetünk. A kevéssé éber pénzügyi fogyasztót – megtakarításaival együtt – egyszerűen bedarálja a rendszer.

Önnel ne történjen meg!

Megbízóink és az érdeklődők folyamatos képzését tűztük ki célunkul, hogy a sok kolomp közül kihallhassák azokat a hangokat, amelyek a vágóhíd helyett az etetőhöz visznek. Ezt a célt szolgálják klubestjeink, ahol július 25-én a banki változások kerültek terítékre. Mivel sok vidéki olvasónk van, akik a távolság miatt nem tudtak eljönni, ennek a fontos klubestnek közzétesszük a hang- és prezentációs anyagát. Előadónk Nagy Gábor, a PortfoLife Kft. ügyvezetője volt. Kattintson a lejátszás gombra, és nézze meg az előadást (a video jobb alsó sarkában lévő gombbal teljes képernyőre rakhatja a videót)!

Amennyiben szeretné megtudni, hogy VALÓJÁBAN mire is van szüksége, segítünk. Előre persze mi sem tudjuk megmondani, szükség van hozzá egy konzultációra, amelyen közösen ki tudjuk deríteni. Jelentkezzen konstruktív konzultációra, ahol átadjuk saját személyes befektetési politikáját is.

Jelentkezni az ide kattintva megjelenő oldalon tud, az űrlap kitöltésével >>>

2013-08-04T20:05:42+02:002013 augusztus 4.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment