Szeptember – Pénzügyi tervezés klubest

Az életünk egyik legmeghatározóbb területén, a pénzügyekben hajlamosak vagyunk önmagunkra hagyatkozni. Sőt, nem csak hajlamosak vagyunk erre, hanem nagyrészt magunkra is vagyunk hagyva ezzel a kérdéssel. Kevés az a hiteles, független forrás, ahonnan megtanulhatnánk a fortélyokat, vagy valódi segítséget, támogatást kaphatnánk.

A fentiek miatt újra aktuálisnak érezzük a Pénzügyi tervezés témáját elővenni, így következő klubestünk erről fog szólni. Ezúttal nem csak a magánszemélyként, hanem kisvállalkozóként is érdemes eljönnie, mert vendégelőadót is várunk.

Financial-planningA klubesten átfogó képet kaphat arról, hogy…

  • Miért is van szükség magánemberként is pénzügyi tervezésre?
  • Mit is jelent pontosan a pénzügyi tervezés fogalma?
  • Milyen elemekből áll egy pénzügyi terv?
  • Hogyan kezdhetünk neki, melyek az első lépések?
  • Milyen kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki szeretné elkerülni a komoly nadrágszíj-szorítást, és hogyan tudja azt elkerülni?

Nem csak magánemberként, hanem vállalkozóként is fontos a pénzügyi tervezés. A források megteremtése komoly feladat, és sok esetben nagyot lendíthet az üzletmeneten egy jól megválasztott hitel. Különösen akkor van ez így, ha támogatott, azaz igen alacsony kamatozású hitelről van szó.  A pénzügyi tervezés mellett partnerünk, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) révén a kifejezetten a Főváros által támogatott mikrohitelezésről is hallhat kicsit részletesebben klubestünkön.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványt a Főváros Közgyűlése a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése céljából hozta létre 1993-ban. Küldetésének tekinti hozzájárulni a budapesti, életképes, régebb óta működő vagy nemrég indult vállalkozások piaci igényeknek megfelelő módon történő fejlődéséhez, bővüléséhez, ezáltal a fővárosi munkahelyek megtartásához és újak létrehozásához, így Budapest gazdaságának élénkítéséhez.  A BVK azon kevés európai vállalkozásfejlesztési szervezet egyike, amely egyszemélyben nyújt kisösszegű (10 millió Ft alatti) pénzügyi szolgáltatásokat mikrovállalkozásoknak és nem pénzügyi, üzletfejlesztési szolgáltatásokat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. Vendégelőadónk a klubesten Bobor-Baranyay Boglárka, finanszírozási menedzser lesz.

Ismerje meg tehát a pénzügyi tervezés alapjait, és tudjon meg többet a vállalkozásfejlesztő hitelekről! Várjuk a GFS Consulting – HozamInfo ingyenes rendezvényére

2016. 09. 22-én (csütörtök) 18:00-19:30

Helyszín: 1036 Bécsi út 37. irodánk alatti előadóterem. Közvetlen lejárat a terembe a Szépvölgyi út 7. felől (a Cafe Five mellett):

Terkep

Parkolás: a Kolosy téren, vagy a Bécsi út túloldalán, a parkolóházában.

Tömegközlekedéssel a 17, 19, 41 villamosok megállójától 20m-re, a Szépvölgyi úton a Duna felé, illetve a 9, 109-es buszok Kolosy tér megállójától 50m-re, a HÉV megállótól 150m-re, a Szépvölgyi úton felfelé.

Költség: a klubesteken való részvétel díjmentes!

2016-09-22T14:30:44+02:002016 szeptember 6.|0 Comments

Leave A Comment