Portfólióépítési stratégia 2018-ban

Valójában a 2018-as befektetési stratégiánk már 2016-tól él, és már bizonyított. Ami viszont a legfontosabb, a portfóliók fel vannak készítve arra a változásra, ami az elkövetkező évben történni fog.

Az előző bejegyzésekben (itt>> és itt>>) arról volt szó, hogy hogyan látjuk az aktuális piaci helyzetet, illetve a befektetői lélaktan sztereotipikus hibáiból adódó nehézségekre tértünk ki. Itt az ideje annak, hogy arról is beszéljünk, hogy végül is mi az, amit mi – a vagyonkezelés keretei közt – teszünk azért, hogy megbízóink portfóliói hatékonyan, és ami talán még fontosabb, kezelt kockázatok mellett tudjanak gyarapodni.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy bár a vagyonkezelés keretében kifejezetten nagyobb – 25000 EUR feletti méretű – vagyonokat kezelünk, szeretnénk minél szélesebb kört hozzásegíteni ennek eléréséhez. Ezért indítottuk útjára a HozamKasszát (Prémium Vagyonépítési Tervet), amely egyfajta belépő szintű vagyonépítési megoldás, kisebb vagy akár nulla tőkeméretről indulva. Ebben a vagyonépítési megoldásban is ugyanaz a vagyonépítési stratégia érvényesül, csupán a megvalósítás eszközei némileg eltérőek, a kisebb tőkeméret miatt.

Összefoglaltuk tehát egy rövid videóban, hogy mire koncentrálunk 2018-ban:

Az elmúlt években, évtizedekben kialakult piaci viszonyok miatt ma már elengedhetetlen hogy professzionális vagyonkezelőt alkalmazz a befektetéseid kezelésére, legyen szó akár csak rendszeres megtakarításról, néhány millió forintos pénzmagról, vagy akár több száz milliós vagyonról.

A gazdaság több területén zajlanak forradalmi váltzások, amelyek fundamentálisan megalapozottak, és közép- illetve hosszabb távon (3-5 éves távlatban) kimagasló eredménnyel járulhatnak hozzá a vagyonépítésedhez.

  • Érdekelnek az új technológiák, mint a blockchain, a mesterséges intelligencia vagy az elektromos autózás terjedése?
  • Nem csak érdekelnek a fentiek, hanem profitálni is szeretnél belőle?
  • Túlhúzottnak tartod a részvénypiacot, és olyan megoldást keresel, amely megőrizheti vagyonod értékét akkor is, ha a tőzsde lejtmenetbe kapcsol?

Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhetsz egy kötetlen beszélgetésre, amelyen részletes tájékoztatást kapsz, felteheted kérdéseidet, sőt, akár a személyes befektetési politikád is elkészülhet, amely a portfóliókezelés felé tett első lépés lehet.

[include file=script/avk.txt]
2017-12-12T14:04:07+01:002017 december 11.|Címkék: , |0 hozzászólás

Hagyj üzenetet