Portfólió hírek – 2018. november

Folyamatosan nyomon követjük a megbízóink portfólióiban megtalálható részvényekkel kapcsolatos híreket. Az elmúlt héten két cég életében – a Lion E-Mobility és a Green 2 Blue Energy – törtétek fontos események.

Lion E-Mobility AG

A cég legújabb fejlesztése a szeptemberben bemutatott Light Battery, amely jól skálázható moduláris felépítése miatt gyakorlatilag minden területen komoly alternatívát jelent az elektrifikáció szempontjából, vagyis az elektromos meghajtásra való áttérésre. Ilyen terület a repülés is. A Lion a TWT GmbH Science & Innovation-nal együtt vett részt és nyert azon az uniós tenderkiíráson, amelynek célja kifejezetten a repülőgép ipar számára létrehozandó – a speciális célra mindenben megfelelő – akkumulátor fejlesztése. A kiírás elnyerése konkrétan 443eEUR uniós finanszírozást jelent. Az elektromos autók mellett tehát már a repülőgép iparban is ütőképes akkumulátor kínálattal fog rendelkezni a Lion.

A nyertes fejlesztési pályázatról szóló hivatalos tájékoztató megtekinthető ide kattintva >>>

Green 2 Blue Energy Corp.

A cég elmúlt hét végén jelentette be új bérleti szerződését, amelynek keretében a következő 20 hónapra rendkívül kedvező feltételekkel bérbe vett (a Bioen Sp. z o.o.-tól) egy 1,6ha területen fekvő, a kikötőváros Gdansk-tól 83km-re fekvő, 3000tonna/hó kapacitású, 2013-ban épült pellet előállító gyáregységet.

A megállapodás lehetőséget ad arra is, hogy a gyáregység – a terület, az épületek és a gyártó berendezések is – záros határidőn belül a G2BE tulajdonába kerüljön. Ezzel a 2018 év elejei állapothoz képest, a saját fejlesztésekkel együtt, háromszorozódik a G2BE pellet gyártó kapacitása. Tekintettel az európai pellet piac folyamatos bővülésére, amely a G2BE rendelésállományának meredek emelkedésében is megnyilvánul, valamint a folyamatosan növekvő pellet árakra, a 2018-2019-es évek pénzügyileg is kifejezetten sikeres évek lesznek a cég számára.

Az eddig is bíztató pénzügyi adatokat felmutató cég további profitbővülése várakozásaink szerint a korábban tapasztalt, de akár még attól is magasabb szintekre tudja emelni a G2BE részvények árfolyamát a következő hónapokban.

A bérleti szerződés hivatalos bejelentésének sajtóközleménye letölthető innen >>>

Néhány kép az új gyáregységről:

Érdekelnek az egyedi részvényjegyzési sztorik? Gyere el aktuális klubestünkre november 7-én:

Egyedi részvényjegyzések – klubest

2018. 11. 07. – 18:00-20:00

Amit az ingyenes rendezvénytől várhatsz:

Megmutatjuk…

  • milyen részvényjegyzési projektekben vettek részt megbízóink az elmúlt években rajtunk keresztül, mire számíthatsz a jövőben.
  • azt a módszert, ahogyan keressük és megtaláljuk azokat a projekteket, amelyekben végül részt vesznek megbízóink.
  • azt a stratégiát, amellyel kifejezetten ilyen részvényjegyzési projektekből építhető hatékony és a kockázatokat kezelő portfólió.
  • hogyan lehet akár adómentes jövedelmed a sikeres vállalatok hozama után.
  • azokat a konkrét részvényjegyzési projektet, amely jelenleg elérhetőek.

Helyszín: Irodánk alatti előadóterem – 1036 Budapest, Bécsi út 37. (bejárat a Szépvölgyi útról, a dohánybolt felől).

A rendezvény díjmentes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Foglald le a helyed mielőbb, az alábbi űrlapot kitöltve:

[include file=script/gfshi-klubestreg.txt]
Összegzés
Portfólió hírek - 2018. november
Bejegyzés címe
Portfólió hírek - 2018. november
Rövid leírás
Folyamatosan nyomon követjük a megbízóink portfólióiban megtalálható részvényekkel kapcsolatos híreket. Az elmúlt héten két cég életében - a Lion E-Mobility és a Green 2 Blue Energy - törtétek fontos események.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2018-11-05T12:33:57+01:002018 november 5.|Tags: , , , , |0 Comments

Leave A Comment