Pénzügyi Tervező Fórum

Nem titok, hogy közel áll hozzánk a pénzügyi tervezés gondolata. Alapvetően azért, mert a MiFID II. irányelveknek megfelelően dolgozunk. Másrészt azért is, mert szoros együttműködésben dolgozunk a Minősített Pénzügyi Tervezők Szövetségének (MPTSZ) elnökével, Gödrösy Balázzsal, akinek most a meghívását tolmácsoljuk.

Már-már hagyomány, hogy évről-évre megrendezi az MPTSZ a Pénzügyi Tervező Fórumot, amely nyitott a pénzügyi tervezői szakma iránt fogékony kollégák számára.

Financial-PlanningAmennyiben tehát Ön szakmabeliként érdekesnek tartja az alábbi programot, és hajlandó áldozni is a részvételért, amely 40 CAD (kanadai dollár) – hozzávetőleg 8800 Ft, jelezheti részvételi szándékát az oldal alján található űrlapon. Azonnal tovább is irányítódik a rendezvény-regisztrációs oldalra, de a regisztrációs oldal linkjét a jelentkezés-visszaigazoló levélben is meg fogjuk küldeni, tehát a jelentkezést követően később is tud majd regisztrálni, ahol a részvételi díjat bankkártyával vagy PayPal-on keresztül tudja kiegyenlíteni.

Azért fontos az alábbi űrlapon a jelentkezés, majd a regisztrációs oldalon a mielőbbi tényleges regisztráció (a díj kifizetésével együtt), mert igen korlátozott a lehetséges résztvevők száma, az MPTSZ tagokon túl 15-20 érdeklődő vehet részt a rendezvényen.

Időpont és helyszín

2014. július 7, Hétfő – 11:00-18:00

Sas Center Budapest, V. Sas u. 10-12. ()

Napirend

11:00-11:15 Regisztráció

11:15-11:30 Előadók és támogatók bemutatása és Megnyitó: A pénzügyi piacok “új világrendje”, Luttenberger Zoltán PhD, RPT®

11:30-12:20 A nemesfém eszközosztály: Kereskedelem az EU-ban: Megoldások és Szolgáltatók. Tino Leukhardt, nemzetközi nemesfém szakértő, volt Bundesbank-munkatárs

  • A nemesfémek típusai és kereskedelme. Papírarany, TFT, Fizikai arany. Német, kanadai, svájci, szingapúri letét. Az aranyablak. Nemesfémek a portfóliókban.
  • Nemesfém befektetések és megfelelőség a tanácsadásban.
  • Adószempontok.
  • Esettanulmány.

12:20-12:40 Kávészünet

12:40-14:00 CM Equity: Globális befektetési megoldások
Michael Kott, Vezérigazgató és Cégalapító, Jens Brunke Portfoliómanagement igazgató, CM-Equity AG

  • Alternatív Befektetésekkel a korrelációmentes, hosszútávon fenntartható hozamokért CME-EXPERT: FX Mean and CTA Open
  • A Nyersanyagok eszközosztály és a CM-Equity Globális Nyersanyagok Index

14:00-15:00 Ebédszünet.

15.00 – 16.00 Giorgio Canella EFA™, Fiduciális, fee only pénzügyi tervező, Pénzügyi Élettervezés Coach, Olaszország:
Legjobb gyakorlatok a pénzügyi tervezésben és a tanácsadók feljesztésében

16:00-16:20 Kávészünet

16:20-18:00 Pénzügyi Tanácsadók Európai Üzletfejlesztési Programja™

  • Susan Jordan & Phil Billingham CFP®, Üzletfejlesztési Szakértők, Nagy-britannia
  • Luttenberger Zoltán PhD, RPT® – Nézzünk szembe a változó piacok és az új szabályozás (MiFID-IMD II, PRIIPs-KID) kihívásával!

Jelentkezés a rendezvényre

[include file=script/PTF_form.txt]

2014-07-01T14:54:43+02:002014 július 1.| Pénzügyi Tervező Fórum bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva