Padcast, podcast

Idén lesz 10 éve, hogy a piacon vagyunk. Az elmúlt években szokásunkká vált, hogy minden héten tartunk egy megbeszélést (Gödrösy Balázs, Smak Kornél és Kocsis Gábor). Többször feljött már, hogy ezeket a beszélgetéseket érdemes lenne közkinccsé tenni. Ennek most jött el az ideje.

Ezek a beszélgetések ugyanis nem csak a mindennapi teendőinkről szólnak, hanem egymás között értékeljük a befektetési híreket, a piaci szereplőket viselkedését, továbbá sokszor általános beszélgetési témák is felmerülnek. Egyszóval akár laikusok, de még inkább a pénzügyek, befektetések iránt affinis hallgatóság számára mindenképp érdekesek lehetünk.

Emellett arra is kiváló eszköz lehet, hogy még az első konzultációra jelentkezés előtt megismerj bennünket, és magabizosabban lépj velünk kapcsolatba a weboldalon különböző helyeken – például ennek az oldalnak az alján is – elhelyezett űrlapokon.

A beszélgetések keddenként kerülnek feltöltésre. Hallgathatod őket az Anchor.fm-en, de a fontosabb podcast megosztókra is (Soundcloud, Spotify stb.) igyekszünk kitenni, sőt a Youtube-ra is felkerül. Utóbbira – mint most az első alkalommal – videós formátumban is.

A hanganyagot természetesen weboldalunkon, blogbejegyzés formában is meg fogjuk osztani. Az első adást tehát akár az alábbi lejátszónkon is meg tudod hallgatni:

 

Amennyiben szeretnél egy kötetlen beszélgetésre, nulladik konzultációra jelentkezi hozzánk, azt az alábbi űrlapon tudod megtenni

2020-01-15T12:23:00+01:002020 január 14.|0 Comments

Leave A Comment