Nemzetközi Befektetői Boutique – képes beszámoló

2018. október 17-én tartottuk – már hagyományosnak mondható – őszi VIP ügyfélklubunkat, ahol 47 befektető hallgatta előadóinkat, akik Németországból, Kanadából és Portugáliából érkeztek erre a napra.

A résztvevők kicsit behatóbban megismerkedhettek azzal, hogy mi is a szerepe a pénzügyi szolgáltatói palettán a family office-nak, és hogyan működik ez az itthon még kevéssé ismert szolgáltatási forma, amely magában foglalja a pénzügyi tervezéssel kezdődő, a rendszeres, szabad felhasználású megtakarításon és vagyonkezelésen valamint a zárt körű részvényjegyzéseken át, egészen a befektetések adózásának optimalizálásáig tartó folyamatot.

Az elektromobilitás és a nyersanyagok területe, mint megatrendek bemutatása arra is alkalmat adott, hogy az aktuális piaci helyzetet is értékeljék az előadók.

A legizgalmasabb – ennek megfelelően a legnagyobb érdeklődéssel várt – témát az egyedi befektetésekkel kapcsolatos előadások adták. Ezek közül az Internet of Things területén működő, okos címkék fejlesztésével foglalkozó Ynvisible Interactive Inc. látványos bemutatóval is készült, amelynek révén betekintést nyerhettek a résztvevők abba, hogy a jövőben hogyan fognak a körülöttünk lévő tárgyak „életre kelni”, egymással és velünk is kommunikálni.

Kiállítóink révén az érdeklődők akár egy elektromos motorkerékpárra is felpattanhattak, vagy megtudhatták azt, hogy milyen módon lehet villámgyors utalást végrehajtani akár a világ másik végére, bármilyen pénznemben, a banki költségek töredékéért.

Köszönjük megbízóinknak, érdeklődőinknek és természetesen előadóinknak is, hogy segítségükkel létrejöhetett a színvonalas rendezvény.

Összegzés
Nemzetközi Befektetői Boutique - képes beszámoló
Bejegyzés címe
Nemzetközi Befektetői Boutique - képes beszámoló
Rövid leírás
2018. október 17-én tartottuk - már hagyományosnak mondható - őszi VIP ügyfélklubunkat, ahol 47 befektető hallgatta előadóinkat, akik Németországból, Kanadából és Portugáliából érkeztek erre a napra.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2018-10-19T13:54:05+02:002018 október 19.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment