Nem csak a nagyok játéka – egyedi befektetések

Gyakran felmerülő tézis, hogy pénzt leginkább pénzzel lehet keresni. Ténny és való, hogy a világ gazdasági berendezkedése ezt erősíti, és hatékonyság tekintetében a munka pénztermelő képessége a második sorba szorult.

Az igazán hatékony – értsd kiemelkedő profitot eredményező – pénztermelés azonban nem csak és nem is elsősorban a „hagyományos” kisbefektetői tevékenységgel jár, hanem a „valódi” befektetéssel, amely célzottan, egy-egy vállalatba invesztál.

Amit ma magyarországon általában befektetésnek neveznek, valójában nem befektetés, hanem kereskedés. Ez arra épül, hogy egyes „jól bejáratott” értékpapírokat vásárolsz, annak reményében, hogy a tervezett kereskedési időtartam lezárultával magasabb áron tudod eladni.

A „valódi” befektetés tehát valami egészen más:

Az egyedi befektetések adta befektetési lehetőségeket is taglaljuk klubestünkön, ahol konkrét példákkal is szolgálunk. Nézd meg a részleteket, és jelentkezz a következő ingyenes rendezvényre, az ide kattintva megjelenő oldalon >>>

Gyere el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, és megmutatjuk, milyen formában tudod az egyedi befektetésekből portfóliót építeni, és profittermelésre használni. Jelentkezz az alábbi űrlapon!

[include file=script/avk.txt]
Összegzés
Nem csak a nagyok játéka - egyedi befektetések
Bejegyzés címe
Nem csak a nagyok játéka - egyedi befektetések
Rövid leírás
Amit ma magyarországon általában befektetésnek neveznek, valójában nem befektetés, hanem kereskedés. Ez arra épül, hogy egyes "jól bejáratott" értékpapírokat vásárolsz, annak reményében, hogy a tervezett kereskedési időtartam lezárultával magasabb áron tudod eladni. A "valódi" befektetés tehát valami egészen más...
Közzétette
HozamInfo
2017-11-29T10:47:49+01:002017 szeptember 11.|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment