Miért kell a megatrendekkel foglalkoznod?2016-10-28T08:03:00+02:00

Ezer kérdés és aggodalom merülhet fel benned, amikor

vagyonod gyarapítására gondolsz…

 • A befektetések általában kockázatosabbak, mint gondoltad volna?
 • A megszokott befektetések árfolyamai „megbolondultak” és követhetetlenek?
 • Jót teszel a világnak azzal, ha vagyongyarapodásoddal egy-egy „Föld-gyilkos” iparág – például az olajipar – fejlődését segíted elő?
 • Úgy érzed nyertesek és vesztesek játéka a befektetés, pedig Te Win-Win megoldásokban gondolkodsz?
 • Jogos előítéletekkel közelítesz a hazai pénzügyi szolgáltatókhoz, így a – befektetések sikerességéhez elengedhetetlen – bizalom hiányzik a rendszerből?

Eloszlatjuk a kétségeket és aggodalmakat, és ingyenes konferenciánkon megmutatjuk, hogyan tudsz profitálni olyan iparágak robbanásszerű fejlődéséből, mint az elektromos autóipar vagy a mesterséges intelligencia fejlesztések.

Új dimenzióit világítjuk meg annak, hogy miként lehet – ahogyan például egy német középosztálybeli polgár teszi – hozzáállni a vagyongyarapításhoz, mindezt pedig a legújabb megatrendek segítségével.

Amennyiben nem teszed rendbe önmagadban a fent sorolt kérdéseket, aggodalmakat, minden esély elvész arra, hogy a számodra szükséges vagyont valóban fel is építsd befektetéseiddel. Minél inkább halogatod a válaszadást, annál távolabb kerülsz a célodtól.

A legtöbb ember ott bukik el, hogy nem változtat befektetési „szokásain”, információszerzési stratégiáján, és ugyanazokat a köröket futja, mégis abban reménykedik – ok nélkül – hogy más, jobb eredménye lesz. Magyarul nem hatolnak le a kérdések, problémák gyökeréig, csak a felszínt kapargatják. Ennek az „amatőr” viselkedésnek pedig az lesz a következménye, hogy…

 • sorra következnek a csalódások, pofonok,
 • már a kisebb sikerek sem adnak valódi örömöt,
 • előbb utóbb mindent egy lapra téve akarsz megoldani,
 • oda lesz a magabiztosságod, amely pedig a jó döntések alapvető feltétele.
 • Végül akár oda is eljuthatsz, hogy dobhatod a kukába a kitűzött célokat, és egyedül a hetente kitöltött lottószelvény lesz az esélyed arra, hogy úgy élj, ahogyan azt valóban megérdemelnéd.

Több mint 20 éve foglalkozunk pénzügyekkel, és még mi is csak 2010-re jutottunk el odáig, hogy felismerjük, valami nagyon nincs rendben Magyarországon ezen a területen. Alapvetően azzal volt a gond, hogy pénzügyi szolgáltatások, befektetések, megtakarítások igénybevételénél, ügyfélként legtöbbször önkéntelenül elkezdtük nézni a hátunkat, hogy vajon tollas-e, vagyis madárnak néztek. Az a helyzet, hogy ez az elmúlt 6 évben sem változott. Ezt az időszakot azonban leginkább azzal töltöttük, hogy összehasonlítsuk a hazai és az osztrák illetve német – uniós polgártársaink – hozzáállását, lehetőségeit. Kettős kép rajzolódott ki előttünk ez alatt az idő alatt. Egyrészt az itthoni szolgáltatói hozzáállás miatt elképesztő szintű bizalmi deficitet látunk itthon a szolgáltatók irányába, másrészt az is látszik, hogy az itthoni megoldások hihetetlenül korszerűtlenek, amely miatt az ügyfelek frusztráltak, és ez további bizalmatlanságot eredményez.

Ezt az ördögi kört akarjuk megszakítani azzal, hogy nem csak megmutatjuk a német példát, hanem Magyarországra is hozzuk azt. 2015-ben már az aktuális megatrendekre – elektromobilitás, nemesfém bányavállalatok – kezdtünk fókuszálni. Ennek volt köszönhető, hogy az elmúlt évben megbízóink kezelt portfóliói átlagosan 35% feletti nettó hozamot teljesítettek. Mindez pedig komoly – számlánként 7,2millió (!) euro – betétbiztosítás mellett, valamint az MNB és a német BaFin felügyelete alatt történt.

Ez az, amilyenné Te is átalakíthatod vagyonépítési hatékonyságodat, a megatrendek segítségével. Ez az, ami miatt el kell jönnöd ingyenes konferenciánkra, amely hozzád hasonló magánembereknek szól, akiknek…

 • nincs idejük, szakértelmük, tapasztalatuk a befektetéseikkel foglalkozni,
 • nem tudnak, akarnak naponta, hetente azzal foglalkozni, hogy merre indulnak az árfolyamok és elegük van a folyamatos befektetési döntéskényszerből,
 • ennek ellenére szeretnék a legkorszerűbb módon – pont úgy, ahogyan ezt a német középosztály teszi – hatékonyan gyarapítani vagyonukat,
 • szükségük van a nagyobb biztonságra – az itthon kapott 100ezer euró betétbiztosítási szint felett is,
 • fontos a „win-win” hozzáállás, és a jövőt építő stratégia.

poster2

Gyere el 2016. november 9-én, és megmutatjuk…

 • Melyek azok a megatrendek, amelyek 2017-re komoly vagyongyarapodást eredményezhetnek Neked is, és miért lesznek ezek a növekedés motorjai?
 • Hogyan tudod kihasználni a megatrendekben rejlő hozampotenciált?
 • Mit is jelent pontosan a portfóliókezelés?
 • Melyek azok a tényezők, amelyek miatt egy kezelt portfólió kifejezetten biztonságos lehet?
 • Hogyan dolgozik egy portfóliómenedzser?
 • A megatrendeken túl milyen – gondosan válogatott – egyedi befektetési lehetőségeket kínálunk minősített megbízóinknak?

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg.txt]

A konferenciáról

Előadók:

eloadok_

Gödrösy Balázs független pénzügyi tervező több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi pénzügyekben.

A CM-Equity AG a megatrendek éllovasa, többek közt nevéhez kötődik az elmúlt egy évben 500%-os árfolyam emelkedést elkönyvelő Lion E-Mobility részvény kockázati tőke bevonása, továbbá a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alap létrehozása.

dijak2004-2005-ben a cég ügyvezetőjét – a konferencia egyik előadóját Jens Brunke-t – az év portfólió kezelőjének választották a DAB Bank Depo Contest versenyen. Ő a portfólió menedzsere a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alapnak is, amely 2015-16-ban az év alap-innovációja díj 2. helyezettje lett németországban.

2015-ben – Michael Kott vezérigazgató megnyerte a Focus Money Full Contest portfólió kezelői versenyt 37% hozammal.

Nem csoda, ha megbízóink kezelt portfóliói – a portfóliómenedzsmentnek köszönhetően, kihasználva a különböző iparági megatrendeket, 30-40% éves nettó eredményeket érték el.

A konferencián a szakértő előadók bemutatják a legújabb megatrendeket, és megmutatják azt is, hogyan tudsz belőlük Te is profitálni.

Az előadások részben angol nyelven, tolmács közreműködésével hangzanak el.

Időpont és helyszín:

varosligeti421-200x3002016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. – előadóterem

Parkolás: leginkább praktikus ingyenesen az Ötvenhatosok terén (korábbi Felvonulási tér, Dózsa György út), vagy a környező utcákban.

Tömegközlekedéssel a kis földalattival a Bajza utcai, vagy Hősök tere megállótól 5 perc séta.

A rendezvényen részvétel ingyenes, de az előadóterem véges befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

Kérjük, csak akkor regisztrálj, ha valóban jönni szeretnél! Amennyiben időközben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mondd le jelentkezésedet e-mailben, az info (kukac) hozaminfo.com címre írva!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg2.txt]

[include file=script/ajandek_popup.txt]