Menedzselt növekedés

Május 10-én egy nagyszerű előadássorozatnak lehettek tanúi azok, akik ellátogattak „Menedzselt növekedés és egyedi befektetések” rendezvényünkre.

Német vagyonkezelő partnerünktől, a CM-Equity AG vezérigazgatójától és ügyvezetőjétől „első kézből” ismerkedhettek meg a menedzselt portfóliók működésével, és azzal a filozófiával, gondossággal, egyéni megközelítéssel, amelynek egyik eredménye volt az, hogy az év első négy hónapjában az éves banki kamat többszörösének megfelelő hozamot értek el megbízóink portfóliói.

A menedzselt portfóliókon túl egy olyan – a CM-Equity által összekovácsolt – „szövetség” kialakulásáról is hallhattunk, amely közvetlen összeköttetést teremthet a befektetők és a valóban életképes, pénzügyileg átvilágított, nagy növekedési potenciállal rendelkező, ugyanakkor tőkét igénylő vállalkozások közt. Globális játékosként a CM-Equity kifejezetten azon vállalkozások között válogat – mint egyedi befektetési célpont – amelyek területükön már bizonyítottak, és tevékenységüket a társadalmat előremozdító, hasznos területeken végzik.

Michael Kott-ról, a CM-Equity AG vezérigazgatójáról azt érdemes tudni, hogy…

  • több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi tőkepiacokon,
  • korábban vezető pozíciókat töltött be a Bayerische Landesbank illetve Baader Bank-ban,
  • 2002-ben alapította meg a CM-Equity AG-t,
  • a nyersanyag-kutató és -kitermelő CEO-kat tömörítő globális vállalati szövetség tagja,
  • az abszolút hozamú stratégiák specialistája,
  • a FOCUS MONEY DEPOT CONTEST 2014/15 vagyonkezelői verseny nyertese (35%-os hozammal)
  • a cége által gründolt CME Gold&Silver Equity Fund 2. helyezett lett a BörseOnline 2016-os “Az év befektetési alap-innovációja” kategóriában, 700 németországi pénzügyi szakember szavazata alapján.

Amennyiben többet szeretne megtudni arról, hogy miként működnek az egyedi befektetések, vagy biztonságos módon, egy egész szakembercsapat által menedzselt vagyonkezelésre van szüksége, jelentkezzen személyes konzultációnkra az alábbi űrlap segítségével!

[include file=script/avk.txt]

 

A rendezvényről képekben:

[metaslider id=5455]

2016-05-12T20:34:46+02:002016 május 12.|0 Comments

Leave A Comment