Megatrendek Konferencia2016-10-28T09:09:17+02:00

Nettó 40% hozam, számlánként 7,2 millió € betétbiztosítás mellett?

Konferenciánkon megmutatjuk, hogyan tudsz profitálni olyan

iparágak robbanásszerű fejlődéséből, mint az elektromos autóipar, a

mesterséges intelligencia fejlesztések, vagy nemesfém bányavállalatok.

 

Új dimenzióit világítjuk meg annak, hogy miként lehet – ahogyan egy német középosztálybeli polgár teszi – hozzáállni a vagyongyarapításhoz, mindezt pedig a legújabb megatrendek segítségével.

Ne tartozz azok közé, akik nem változtatnak befektetési „szokásaikon”, információszerzési stratégiájukon, és ugyanazokat a köröket futják, mégis abban reménykednek – ok nélkül – hogy más, jobb eredménye lesz. Magyarul nem hatolnak le a kérdések, problémák gyökeréig, csak a felszínt kapargatják. Ennek az „amatőr” viselkedésnek pedig az lesz a következménye, hogy…

 • sorra következnek a csalódások, pofonok,
 • már a kisebb sikerek sem adnak valódi örömöt,
 • előbb utóbb mindent egy lapra téve akarsz megoldani,
 • oda lesz a magabiztosságod, amely pedig a jó döntések alapvető feltétele.
 • Végül akár oda is eljuthatsz, hogy dobhatod a kukába a kitűzött célokat, és egyedül a hetente kitöltött lottószelvény lesz az esélyed arra, hogy úgy élj, ahogyan azt valóban megérdemelnéd.

Ezt az ördögi kört akarjuk megszakítani azzal, hogy nem csak megmutatjuk a német példát, hanem Magyarországra is hozzuk azt. 2015-ben már az aktuális megatrendekre – elektromobilitás, nemesfém bányavállalatok – kezdtünk fókuszálni. Ennek volt köszönhető, hogy az elmúlt évben megbízóink kezelt portfóliói átlagosan 35% feletti nettó hozamot teljesítettek. Mindez pedig komoly – számlánként 7,2millió (!) euro – betétbiztosítás mellett, valamint az MNB és a német BaFin felügyelete alatt történt.

Ez az, amilyenné Te is átalakíthatod vagyonépítési hatékonyságodat, a megatrendek segítségével. Ez az, ami miatt el kell jönnöd ingyenes konferenciánkra, amely hozzád hasonló magánembereknek szól, akiknek…

 • nincs idejük, szakértelmük, tapasztalatuk a befektetéseikkel foglalkozni,
 • nem tudnak, akarnak naponta, hetente azzal foglalkozni, hogy merre indulnak az árfolyamok és elegük van a folyamatos befektetési döntéskényszerből,
 • ennek ellenére szeretnék a legkorszerűbb módon – pont úgy, ahogyan ezt a német középosztály teszi – hatékonyan gyarapítani vagyonukat,
 • szükségük van a nagyobb biztonságra – az itthon kapott 100ezer euró betétbiztosítási szint felett is,
 • fontos a „win-win” hozzáállás, és a jövőt építő stratégia.

poster2

Gyere el 2016. november 9-én, és megmutatjuk…

 • Melyek azok a megatrendek, amelyek 2017-re komoly vagyongyarapodást eredményezhetnek Neked is, és miért lesznek ezek a növekedés motorjai?
 • Hogyan tudod kihasználni a megatrendekben rejlő hozampotenciált?
 • Mit is jelent pontosan a portfóliókezelés?
 • Melyek azok a tényezők, amelyek miatt egy kezelt portfólió kifejezetten biztonságos lehet?
 • Hogyan dolgozik egy portfóliómenedzser?
 • A megatrendeken túl milyen – gondosan válogatott – egyedi befektetési lehetőségeket kínálunk minősített megbízóinknak?

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre (2016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. előadóterem). Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg.txt]

A konferenciáról

Előadók:

eloadok_

Gödrösy Balázs független pénzügyi tervező több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi pénzügyekben.

A CM-Equity AG a megatrendek éllovasa, többek közt nevéhez kötődik az elmúlt egy évben 500%-os árfolyam emelkedést elkönyvelő Lion E-Mobility részvény kockázati tőke bevonása, továbbá a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alap létrehozása.

dijak2004-2005-ben a cég ügyvezetőjét – a konferencia egyik előadóját Jens Brunke-t – az év portfólió kezelőjének választották a DAB Bank Depo Contest versenyen. Ő a portfólió menedzsere a CME Gold&Silver bányavállalati részvény alapnak is, amely 2015-16-ban az év alap-innovációja díj 2. helyezettje lett németországban.

2015-ben – Michael Kott vezérigazgató megnyerte a Focus Money Full Contest portfólió kezelői versenyt 37% hozammal.

Nem csoda, ha megbízóink kezelt portfóliói – a portfóliómenedzsmentnek köszönhetően, kihasználva a különböző iparági megatrendeket, 30-40% éves nettó eredményeket érték el.

A konferencián a szakértő előadók bemutatják a legújabb megatrendeket, és megmutatják azt is, hogyan tudsz belőlük Te is profitálni.

Az előadások részben angol nyelven, tolmács közreműködésével hangzanak el.

Időpont és helyszín:

varosligeti421-200x3002016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. – előadóterem

Parkolás: leginkább praktikus ingyenesen az Ötvenhatosok terén (korábbi Felvonulási tér, Dózsa György út), vagy a környező utcákban.

Tömegközlekedéssel a kis földalattival a Bajza utcai, vagy Hősök tere megállótól 5 perc séta.

A rendezvényen részvétel ingyenes, de az előadóterem véges befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.

Kérjük, csak akkor regisztrálj, ha valóban jönni szeretnél! Amennyiben időközben kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni, kérjük, mondd le jelentkezésedet e-mailben, az info (kukac) hozaminfo.com címre írva!

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg2.txt]

[include file=script/ajandek_popup.txt]