Májusban ismét elővesszük a jósgömböt?

2015 októberi rendezvényünkön mutatkozott be először a CM-Equity AG, amelynek időközben a GFS Consulting-HozamInfo magyarországi képviselete lett. Az elmúlt év végétől már bárkinek lehetősége van arra, hogy a CM-Equity által menedzseltesse portfólióját. Mindezt hazai ügyfélkiszolgálás mellett, akár egyszerre több nyugat-európai befektetési platformon.

Az eredmények önmagukért beszélnek. Alább három, példaként kiragadott megbízónk menedzselt számlájának első negyedéves fejlődése látható (a piros vonal jelzi az értékfejlődést, a szürke pedig a viszonyítási alapnak tekinthető benchmark teljesítményét)

2016_03_Performance

Az említett októberi rendezvényen az vagyonkezelési technológia bemutatása mellett szó esett a piaci trendekről, és konkrétan a CM-Equity által befektetésre ajánlott egyedi lehetőségekről is. Az elmúlt fél év bizonyította a vagyonkezelő kristálytiszta meglátásait. Mind a nemesfém bányavállalatok tekintetében, mind pedig az alábbi előadás részletben is szereplő Lion E-Mobility AG esetében, amely gyakorlatilag 500% (!) emelkedést produkált az elmúlt 6 hónapban. Októberben 0,8 EUR árfolyamon volt jegyezhető, jelenleg közelíti a 4,9 EUR-t.

Nézzen meg egy negyedórás részletet októberi rendezvényünkből:

Ezen – és több más – lehetőségnek köszönhetően megbízóink jó része már az év első negyedében az éves banki kamat tízszeresét is meghaladó hozamot ért el. Mindezt hazai ügyfélkiszolgálással, kiemelkedően magas (legalább 250.000 USD, de adott esetben korlátlan) letétbiztosítás mellett.

A fenti videóban elhangzottak azonban csupán a múlt. Ami 2015 októberében ajánlott volt, egyáltalán nem biztos, hogy most is az. Éppen ezért hívtuk meg újra a CM-Equity vezérkarát, hogy „tegyük ki újra az asztalra a jósgömböt”, és nézzük meg, hogy a következő fél évben mire számíthatunk, milyen – máshol nem fellelhető – lehetőségeket tartogatnak számunkra.

Promo_640_wo_p

Jöjjön el májusi rendezvényünkre, és tájékozódjon első kézből a lehetőségeiről! Részletek, és az ingyenes rendezvényre regisztrációs lehetőség az ide kattintva megjelenő oldalon>>>

2016-04-12T19:38:21+02:002016 április 12.|1 Comment

One Comment

  1. istvan 2016-04-16 at 12:48 - Reply

    szeretnék résztvenni az üzletben,kérem a linket.

Leave A Comment