Lemaradtál 2022 egyik legattraktívabb IPO-járól. Vagy lehet, hogy mégsem?

Lemaradtál arról a Várkert Bazárban szervezett rendezvényről – hacsak nem regisztráltad magad hétfő reggelig – amelyen 2022 talán legattraktívabb (IPO-ra készülő) befektetési célpontja mutatkozik be. Lemaradtál, de ez a hajó még nem ment el.

 

A hazai tőzsdei bevezetésre (IPO) készülő vállalat nem csak a környező országokban, hanem már Kanadában és Dubajban is elkezdte terjeszkedését. Ebből is látszik, hogy nem a hagyományos értelemben vett startupról van szó, hiszen – hosszú évek fejlesztését követően, a Covid-19 járvány és a jelen energiaválság ellenére – évek óta komoly bevételt termel a vállalat.

Összeszedtük azokat a háttérinformációkat, amely akapján el tudod dönteni, hogy érdekes lehet-e számodra az, hogy részt vegyél a vállalat életében, és komoly profitra tegyél szert résztulajdonosként.

Videók

TV megjelenések

Egyéb sajtómegjelenések

Nem maradtál le az IPO-ról

A rendezvényre ugyan már nem lehet jelentkezni, de amennyiben érdekes számodra a téma, invitálunk egy kötetlen beszélgetésre, amikor közösen ki tudjuk deríteni, hogy egyáltalán megfelelő-e számodra a vagyonod ilyen formán történő gyarapítása. Amennyiben pedig döntésed alapján szükséges, asszisztenciát nyújtunk a megvalósításhoz, legyen az portfóliókezelés, vagy a fenti vállalatokhoz hasonló egyedi befektetések.

További részletek és konzultációra jelentkezés ide kattinta megjelenő oldalon >>>

 

2022-10-13T11:33:19+02:002022 október 13.|Tags: , , , , |1 Comment

One Comment

  1. dr Ván Lajos 2022-10-15 at 17:09 - Reply

    Sajnálom, hogy nem hallhattam és nem láthattam semmit.

Leave A Comment