Minden fronton látványosan kezdünk januárban

Négy fontos hír címszavakban: Új csúcson az elektromobilitás portfólió, lehet 7 millió eurós betétbiztosítással TBSZ számlád Münchenben, teljes MiFID II megfelelés, január 23-án német vendégelőadó a klubestünkön.

Elektromobilitás portfólió – új csúcs

Először is, nézzük az elektromobilitás portfóliónkat, amely újabb csúcsot ért el, és a 16 hónappal ezelőtti indulás óta több mint 44% pluszban tartózkodik. Mindezt annak ellenére, hogy a portfólió „zászlóshajójánál”, a Lion E-Mobility részvénynél az elmúlt hónapokban csupán oldalazást láthattunk. Pedig ott is kiugrás előtt állunk, magyarul ez a látványos eredmény még csak a kezdet. Kattints a képre a grafikon nagyításához!

TBSZ számla Münchenben, 7,2 millió euró betétbiztosítással

Va értelme annak, hogy itthon, TBSZ számlán tarts olyan eszközöket, amik alig hoznak eredményt? Így elvész a lényeg, tudnillik az, hogy nem kell adózni a TBSZ számlán keletkezett hozam után. Ahogyan arról hírt adtunk december végén, immár lehetőséged van arra, hogy Németországban legyen TBSZ számlád (a hazai letétbiztosítás sokszorosát nyújtó letétbiztosítás mellett), és azt vagyonkezelő partnerünk kezelje. Az elmúlt 2 évben, a 25000 euró feletti portfólióval rendelkező megbízóink jóval 30% feletti hozamot értek el. Itt már valóban van értelme annak, hogy mindez akár adómentesen is élvezhesd.

MiFID II – avagy mindent az ügyfél érdekében

Évek óta mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk minden szabályzónak. Ennek megfelelően számunkra nem jelent nagy változást a január 3-án életbe lépett MiFID II irányelvek alkalmazása. A transzparencia maximális, minden költséget látsz előre, nem kell tartanod meglepetésektől. A látványos eredmények annak is köszönhetőek, hogy a tranzakciós költségeket szenzációsan alacsonyan tartjuk. Legyen szó tehát a vagyonépítésének kezdetén tartó megtakartóról, vagy millió eurós vagyon gyarapítását szem előtt tartó befektetőről, érdemes tovább olvasnia mai 4. hírünket:

Január 23. – Ingyenes klubest, német vendégelőadóval.

A CM-Equity AG portfóliókezelésért felelős ügyvezetője, az elektromobilitás portfóliónkat gründoló Jens Brunke lesz vendégelőadónk a január 23-án 18:19:30-ig tartó klubestünkön.

A témák:

  • Portfóliókezelés – hogyan működik ez Németországban, és most már itthon is
  • Megmutatjuk hogyan ért el 44% feletti hozamot az elmúlt évben az elektromobilitás portfóliónk
  • Megtakarításból Milliomos – Pénzügyi életpályamodell személyre szabva.
  • Szót ejtünk az egyedi befektetésekről, amelyekből külön portfóliót kialakítva látványosan növelheted vagyonodat

Természetesen a megszokott módon, a klubest végén, valódi klubest hangulatban lehet majd részed, azaz átalakulunk egy szakmai „beszélgetős” klubbá, ahol a fentieken túl minden befektetésekkel kapcsolatos téma szóba kerülhet, semmi nem marad válasz nélkül.

Helyszín: Irodánk alatt található rendezvényterem, 1036 Budapest, Bécsi út 37. Lejárat a Szépvölgyi út 7. felőli bejáratnál (nemzeti dohányboltnál). Megközelítés, parkolás stb. információkat a regisztrációt visszaigazoló levélben találsz majd.

Legfeljebb 15-18 fő fér el előadótermünkben,
így jelentkezz mielőbb az ingyenes rendezvényre az alábbi űrlapon:

[include file=script/gfshi-klubestreg.txt]

 

2018-01-09T10:04:56+01:002018 január 8.|Tags: |0 Comments

Leave A Comment