Kotorászásra nyitott zsebek

Társadalmi és morális szempontból sem támogatható az adózás megkerülése, a fekete pénzek tisztára mosása. Igazából egyre inkább értelmét is veszti ebben gondolkodni, hiszen a vagyonosodási vizsgálatok szigorodása, és kiterjesztése a legtöbb „anomáliát” felderíti.

Ha pedig a vagyon nem költhető el, hiszen vásárlások esetén látszatja van, tárgyiasul, nincs is értelme, hogy legyen. Az elv helyeslése mellett viszont aggasztó az a teljes körű kitárulkozási kényszer, ami jellemző a mai magyar viszonyokra.

Nézze meg a GazdaságTV összefoglalóját:

[include file=script/navgtv.txt]

Ausztriában a pénzügyi felügyelet sokkal sarkosabban kezeli a pénzintézetek ügyeit, és a legapróbb hiányosságok – akár pénzmosás gyanú – is azonnali retorziót vonnak maguk után. Retorziót az adott pénzintézettel szemben. A magánemberek pénzügyeit viszont ott mind a felügyelet mind az adóhatóság felé a magántulajdon és a banktitok szentsége védi.

Következő klubestünk a nyilvánvaló és rejtett kockázatokról illetve azok kezeléséről szól. Tágítsa látókörét, és jöjjön el a következő díjmentes HozamInfo klubestre, amelyen megismerheti pénzének ellenségeit, a kockázatokat, és elkezdheti kialakítani saját stratégiáját:

Vagyonmenekítés – Kockázatok, kockázatkezelés és pénzfaló befektetéseink

2013 április 10. szerda 18:00-20:00

  • Milyen okai vannak annak, hogy vagyonmenekítésben kell gondolkodnunk?
  • Mitől kell menekítenünk a vagyonunkat?
  • Melyek azok a csapdák, amelyeket célszerű elkerülnünk a vagyonmenekítés kapcsán?
  • Miért fontos a veszteség-kerülés, és milyen eszközeink lehetnek erre?
  • Melyek azok a termékek, amelyektől kifejezetten óvakodnunk kell?

ELŐADÓINK

Nagy Gábor elemző szakértő, a Portfolife Kft. ügyvezetője, aki segít az összefüggések megértésében, tanít a sorok között olvasni, és új szemléletet ad.

Gödrösy Balázs Regisztrált Pénzügyi Tervező®, a GFS Consulting Kft. ügyvezetője, aki 16 éves szakmai tapasztalatával, külföldi konferenciákon szerzett szakirányú tudásával segít nekünk.

Helyszín

A klubestek helyszíne : A HozamInfo központja, 1034 Budapest, San Marco utca 19. 1/1 (Térkép ide kattintva). A helyszín legfeljebb 20 fő befogadására alkalmas, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi űrlapon tud megtenni. A regisztrációt követően illetve a klubest előtti napon emlékeztetőként külön e-mailt küldünk a megközelíthetőséggel, pontos programmal kapcsolatos információkkal.

Költség: a klubesteken való részvétel díjmentes!

Kérjük, csak akkor regisztráljon, ha valóban jönni szeretne! Amennyiben időközben kiderül, hogy mégsem tud eljönni, kérjük, mondja le jelentkezését e-mailben, az info (kukac) hozaminfo.com címre írva!

Amennyiben többedmagával jön, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztrálja be külön!

KLUBEST REGISZTRÁCIÓ

[include file=/script/klubest_reg130327.txt]

Leave A Comment