Kétszer gyorsabb mint a Tesla

Őszi rendezvényünkön hangsúlyos szerepet kaptak az egyedi befektetési lehetőségek. Ezek egyike volt a LION E-Mobility AG tőkebevonása. Időről-időre szeretnénk tájékoztatást adni a korábbi – előszűrésen átesett, és befektetésre ajánlott private placement és IPO projektekről, hogy nyilvánvaló legyen, nem csak a „levegőbe beszélünk”.

Röviden a cégről

A LION E-Mobility AG egy svájci holding, amely stratégiai beruházásokat szervez az e-mobilitás szektorban, különös tekintettel a villamos energia tárolására, vagyis az akkumulátor megoldások technikai színvonalát próbálják emelni az újonnan érkező igényekhez (autógyártás, megújuló-energia ipar). A társaság 100%-os tulajdonosa a német LION Smart GmbH-nak, amely egyedi tervezésű akkumulátorokat és akkumulátor-menedzsment rendszereket fejleszt. A LION Smart pedig 30%-os tulajdonosa továbbá a TÜV SUED Battery Testing GmbH-nak.

Új eredmények a fejlesztésekben

A holding január 11-én sajtóközleményben jelentette be, hogy áttörést ért el az akkumulátorok töltési idejével összefüggésben. Ez alapján az új akku csomagoknál a 80%-os töltöttségi szint eléréséhez mindössze 18 percre van szükségük, miközben az akkumulátor hőmérséklete állandó marad. Ezzel a társaság rendszere kétszer olyan gyors, mint a prémium gyártó Tesla-é. A szupergyors töltést a szabadalmaztatott kapcsolódási és hűtési technológiával kombinálva érték el. Az időtakarékos töltési metódus technológiai ugrást jelent, ami további alapot teremt a holding számára, a jelenlegi növekedési ütem tartására a 2016-os évben, és egyértelműen alátámasztja a vezető piaci pozícióját mind a gyártó-partneri, mind a növekvő mobil energiatároló piacon. Ennek előjele többek közt az is, hogy az elmúlt évben 45,3%-os bevételnövekedést tudott elérni a cégcsoport, forgalma meghaladta a 4,3 milliárd eurót.

Befektetés nyomon követése

Akik 2015 őszén – a vagyonkezelő javaslatára – bizalmat szavaztak a LION E-Mobility AG tőkebevonási projektjére, gyakorlatilag duplázhatták a befektetett tőkét:

LION_E-Mobility_160119

Az egyedi befektetések alapvetően azok számára ajánlottak, akik nagyobb vagyonuk egy részét szánják irányítják kockázatosabb, de igen jelentős hozammal kecsegtető befektetések felé.

Amennyiben érdeklődik ilyen befektetések iránt, és szeretné megismerni az aktuális Private Placement illetve IPO projekteket, jelentkezzen az alábbi űrlapon vagyonkezelési konzultációnkra. Ennek keretében elkészítjük személyes befektetési politikáját is.

[include file=script/avk.txt]

 


Jogi nyilatkozat:
Az itt található tények a múltra vonatkoznak. A jövőre vonatkozó kijelentések számos
kockázati és bizonytalansági tényezőt tartalmazhatnak. Beleértendőek ebbe a
célkitűzések, stratégiák, szándékok, tervek, hitek, elvárások és becslések. Bár úgy
véljük, hogy az előretekintő kijelentések reálisak, az ilyen kijelentések kockázatot
és bizonytalanságot hordoznak. Az előretekintő megállapítások, és a tényleges
eredmények lényegesen eltérhetnek egymástól, amely függ az általános üzleti és
gazdasági körülményektől; cég tőke- és likviditási forrásoktól; versenytársak
tevékenységétől; törvények és rendeletek változásaitól; képes-e vonzani és megtartani
a cég a kulcsfontosságú vezetőket stb. Sem a közzétevő GFS Consulting - Hozaminfo,
sem a vagyonkezelő CM-Equity AG, sem pedig a bemutatott társaságok nem vállalnak,
nem is vállalhatnak kötelezettséget az előretekintő megállapításokkal kapcsolatban.
2018-07-04T11:16:29+02:002016 január 19.|Tags: |0 Comments

Leave A Comment