Két napod maradt a döntésre – Zárul az ICO

A világ változik, így a kripto piac is. Folyamatban van egy olyan tisztulási folyamat, amelynek ereményeként valóban egy új eszközosztály jöhet létre. Részint a piaci szereplők is egyre jobban felismerik, ha „bóvli coin” kínálja magát megvételre, részint a piaci szabályzás is – különösen az Unio ICO-kra vonatkozó pénzügyi szabályzói – a tisztulás irányába viszi a piacot.

Hype vs valódi érték

2023 egyik legnagyobb hozampotenciállal bíró ICO-ja március 31-én lezárulAhogyan sokszor írtuk már, végre egy olyan kripto eszköz ICO-ról (elsődleges kriptotőzsdei bevezetésről) értesültünk, és kizárólagos magyar szervezőként vehetünk benne részt, amelynek kibocsátói az eddig tapasztaltakhoz képest fordítva, azaz éppen hogy a helyes módon ülik meg a lovat. Az elmaradhatatlan hype-ot itt megelőzte a komoly munka, amely stabil mögöttes értékkel ruházta, ruházza fel az Etalon kripto eszközt.

Az ICO tehát március 31-én befejeződik, és áprilistól a kriptotőzsdéken lehet majd csak beszerezni az Etalon kripto eszközt, a jelenlegi 6 eurós jegyzési árnál vélhetően jóval magasabb árfolyamonÉrdemes tehát rászánnod az időt, és megnézned alábbi 14 perces összefoglaló videónkat. Így dönteni tudsz arról, hogy felszállsz-e az „Etalon expresszre”…

Amenyiben bővebben érdekel a téma, ide kattintva érsz el további részleteket >>>

2023-03-29T12:43:08+02:002023 március 29.|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment