Karácsonyi ajándék – nemesfém depó

Sokszor, sokan vagyunk bajban karácsonykor, hogy mivel ajándékozzuk meg szeretteinket barátainkat. Van egy ötletünk, amelyet mástól valószínűleg nem fog kapni szerettünk, ráadásul megadhatja a kezdőlökést neki az öngondoskodás útján is.

Nemesfém depót karácsonyra

Az ajándékozónak nincs más teendője, mint hogy az alábbi űrlapon megadja az elérhetőségét, illetve az ajándékozott adatait, valamint azt, hogy első vásárlásként hány gramm trezoraranyat szeretne ajándékozni. Egy gramm trezor arany aktuális árát ellenőrizni tudja nemesfém vásárlási és tárolási platformunk trezor arany terméklapján, amelyet

Ezt követően az első vásárlás visszaigazolását – a vételár átutalásához szükséges adatokkal – még Ön fogja megkapni e-mail címére. A sikeres vásárlást követően, vagyis a vételár beérkezése után, az arany depóhoz kapcsolódó e-mail címet átállítjuk az ajándékozott e-mail címére, így már neki lesz teljes rendelkezési joga a tárolt nemesfém felett. Egyúttal egy részletes tájékoztatót is küldünk az ajándékozottnak december 28-án – tehát az ajándékozást követően -, hogy miként tudja használni a nemesfém platformot megtakarításra, aranytartalék képzésre, vagy akár fehér fémek Áfamentes vásárlására, illetve szükség esetén miként tudja eladni készletét.

Természetesen van lehetőség a jól ismert érmék – Krügerrand, Gold Eagle, Wiener Philharmoniker stb. – ajándékozására is. Nézze meg a kínálatot ide kattintva. Amennyiben valami felkeltette érdeklődését, az érmékkel (vagy más nemesfém termékkel) kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Keressen bennünket e-mailen (info@hozaminfo.com) vagy telefonon (70/4402944).

depoAz ajándékozott tehát…

  • dönthet úgy, hogy folytatja a nemesfém gyűjtését, és rendszeresen vagy alkalmanként vásárol letétjére aranyat, vagy a platformon található más nemesfémeket (ezüst, platina, palládium, rhodium, iridium). Ez a jelenlegi alacsony nemesfém áraknál kifejezetten indokolt lehet.
  • természetesen dönthet úgy is, hogy azonnal – vagy amikor épp szüksége lesz készpénzre – a platformon keresztül eladja a nemesfém depóban tárolt készletének egy részét vagy teljes egészét.

Amit az ajándékozott aranyról tudni kell:

Németország egyik legnagyobb, Frankfurtban székelő nemesfém kereskedőjével közösen üzemeltetjük online vásárlási és tárolási platformunkat, így garantált a good delivery minősítésű gyártótól származó, 99,99% („négykilences”) tisztaságú nemesfémről van szó, amelynek tárolását a német pénzügyi felügyelet (BaFin) is felügyeli.

A nemesfém depóval kapcsolatos további információkat talál tájékoztató anyagunkban, amelyet

De mi kerül a fa alá?

Természetesen az ajándékozás öröme nem lehet teljes, ha nem adunk oda fizikailag valamit a megajándékozottnak. Éppen ezért az ajándékot – a nemesfém depó 2016. január 1-től érvényes hozzáférési adataival, egy borítékba helyezett díszlapon – a karácsonyfa alá tud tenni. A díszlapot elkészítjük, amelyet december 23-án 10:00-15:00-ig át tud venni irodánkban (1036 Budapest, Bécsi út 37.). Amennyiben nincs rá ideje, lehetősége, hogy ellátogasson irodánkba, a díszlapot elektronikusan is el tudjuk küldeni, amelyet kinyomtathat saját maga, vagy kinyomtattathatja valamely fénymásoló szolgáltatónál is.

ajandekutalvany

Ajándék díszlap

Hasznos, értékes, egyedi és örök. Adjon nemesfém depót ajándékba karácsonykor! Az alábbi űrlapon tudja elkészíttetni velünk a platformon a depót, illetve indítani az első vásárlást, erről magyar nyelvű visszaigazolást kap e-mailen. Amennyiben a konkrét vásárlásról kapott visszaigazoló (ez már német nyelvű) levéllel vagy a vételár átutalásával kapcsolatos kérdése van, keressen bennünket a 70/4402944 telefonszámon.

[include file=script/depo-ajandek.txt]

2015-12-19T21:29:56+01:002015 december 19.| Karácsonyi ajándék – nemesfém depó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva