Hozamgenerátor befektetések

Egyetlen befektetés, amivel nem kell foglalkozni, évente minimum duplázza az értékét, és természetesen garantáltan nem lehet rajta veszteni. Ez az, amit a befektető elvárna, és sok esetben, mint szolgáltató azt tapasztaljuk, hogy ez is az elvárás.

Ilyen befektetést természetesen csak a mesében – és némely, az MNB tiltólistáján szereplő – befektetési lehetőségnél találsz. Ez viszont nem azt jelenti, hogy el kell felejtened a látványos hozamokat. Csupán azt kell tudomásul venned, hogy józan ésszel kell gondolkodnod, és nem szabad minden tőkédet egyetlen részvénybe fektetned, hiszen bármely vállalat szembesülhet olyan gondokkal, amelyek a részvény értékének komoly veszteségével járhatnak.

Az elmúlt években látható volt az, hogy olyan óriások, mint a Volkswagen, vagy a Deutsche Bank sem sérthetetlenek, és a dízelbotrány, vagy egy-egy komolyabb felügyeleti büntetés kilátásba helyezése milyen hatással volt ezen részvények árfolyamára.

Mi hozhatja meg a hozamgenerátor élményt?

A valóban komoly növekedést nem a nagyvállalatoknál kell keresned, hiszen azok „nehezen verik meg” az általános gazdasági növekedést. A másik véglet a startup-ok, amelyek – mint anno a Microsoft, Google, Apple és társaik voltak – viszont sokkal nagyobb kockázatot jelentenek, hiszen hiába világmegváltó az ötlet, ha nem vevő rá a piac, vagy a menedzsment nem tudja megfelelően kezében tartani az irányítást. Az említett, ma már óriássá nőtt egykori startapok mellett ezrével voltak olyanok, amelyek elvéreztek, így a beléjük fektetett tőke sem ér már semmit.

A valódi „hozam élmény” az úgynevezett smallcap-ok (alacsony kapitalizációjú vállalkozások) révén érkezhet meg. Ezek azok a vállalkozások, amelyek nem a nulláról indulnak, azaz már kiforrott menedzsmenttel rendelkeznek, megvannak a beszállítói és vevői kapcsolataik, a múltban bizonyítottak, ennek ellenére még nincsenek jelen világszerte, és alacsony bázisról indulva, értékük akár sokszorosára is emelkedhet. A nagy kérdés alapvetően az, hogy…

Hogyan találsz ilyen vállalatokra?

Olyan vállalatokra, amelyek esetleg már tőzsdén vannak, vagy épp oda készülnek, és üzleti modelljük, pénzügyi adataik, a menedzsment mind-mind abba az irányba mutatnak, hogy a következő években komoly értéknövekedést könyvelhetsz majd el, ha résztulajdont vásárolsz (részvény formájában).

A legnagyobb probléma ezzel az, hogy jó eséllyel nem vagy szakember a területen, így ha látsz egy „színes szagos” brossúrát egy befektetési lehetőségről, nem tudod megítélni, hogy ez most tényleg az évszázad befektetése, vagy épp csak ügyesen lett összeállítva az információs marketing anyag.

Világszerte százezrével – hazánkban is szép számmal – indítanak tőkebevonást, részvényvásárlási programot vállalkozások annak érdekében, hogy a működéshez, növekedéshez, projektek megvalósításához tőkét vonjanak be. Kell tehát egy szűrő, amely kiválogatja számodra azt a néhány egyedi befektetési lehetőséget, amely közül már könnyen tudsz választani. Ez az, amit vagyonkezelő partnerünk végez.

A kockázatot természetesen ettől függetlenül nem tudod kikerülni, de kezelni lehet és kell is. A kockázat kezelésének…

  • első lépcsője az, hogy szakemberek vizsgálták meg a befektetési célpontot minden szempontból, és ezek a szakemberek saját maguk is befektetnek a vállalatba.
  • másik lépcsője az, hogy nem egyetlen ilyen vállalatba fektetsz, hanem akár 5-10 ilyen, nagy hozampoteciállal rendelkező cégbe, így megosztva köztük a kockázatot.
  • harmadik lépcsője az, hogy a hozamgenerátor portfóliód mellett a vagyonkezelőt egy „bázis portfólió” kezelésével is megbízod, és vagyonod jelentősebb részét ebben a kisebb kockázatú, de a banki, állampapír hozamoknál lényegesen magasabb hozamokat produkáló portfólióban tartod.

Ezzel a kockázatok tekintetében jól skálázható, azaz személyre szabható vagyonépítési stratégiával rendkívül látványos eredményeket érhetsz el anélkül, hogy álmatlan éjszakáid lennének.

A hozamgenerátor befektetések konkrétumairól, eredményeinkről szól legújabb videónk:

Február 15-i VIP Ügyfélklubunk központi témája az egyedi befektetés. Az általános tudnivalók mellett konkrét részvényjegyzési lehetőségről is tart előadást egy kanadai-lengyel cég vezérigazgatója, a megújuló energia szektorból. Nézd meg a részleteket és regisztrálj a rendezvényre ide, vagy az alábbi képre kattintva >>>

 

Összegzés
Hozamgenerátor befektetések
Bejegyzés címe
Hozamgenerátor befektetések
Rövid leírás
Egyetlen befektetés, amivel nem kell foglalkozni, évente minimum duplázza az értékét, és természetesen garantáltan nem lehet rajta veszteni. Ez az, amit a befektető elvárna, és sok esetben, mint szolgáltató azt tapasztaljuk, hogy ez is az elvárás.
Közzétette
HozamInfo
2018-02-03T20:57:53+01:002018 február 3.|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment