Hogyan válassz okosan befektetést?

A napokban jelent meg egy blogbejegyzésünk a „Kihagyhatatlan befektetések check listája” témában, amelyet talán érdemes egy kicsit jobban kiörbejárni.

Alapvetően az a szomorú hírünk van, hogy ha igazán komolyan veszed  a vagyonépítést, befektetést, arra sajnos oda kell figyelned és időt kell szánnod. Azt javasoljuk tehát, hogy a Balatonban lábáztatás vagy a telken tevékenykedés mellett szánj időt arra, hogy az ebben a bejegyzésben összegyűjtött információkat, videókat megnézed.

Visszagondolva hálás leszel magadnak néhány év múlva, ha ezt a nulladik lépésben csupán időbefektetést megteszed.

Aktuális üzenetünket egy rövid videóban foglaltukj össze.

 

IPOguru Befektetői Boutique

Ahogyan azt sokszor megemlítjük, úgynevezett family office-ként működünk, amely a hazai szokásokkal ellentétben személyre szabottan ad teljes körű asszisztenciát a pénzügyeidhez. Ennek egyik ága az IPOguru névre hallgató projektünk, amely hatékony eszközöket ad a kezedbe a vagyongyarapítási terveid megvalósításához. Legyen az a befektetési lehetőségek előzetes szűrése, az adott befektetéshez optimális letétvezető megtalálása és ott számlanyitás. Mindez akár Magyarországon, Németországban vagy akár Kanadában. Hogy mit is jelent ez konkrétan? Nézd meg rövid összefoglalónkat:

További információkat találsz az IPOguru saját webooldalán, ahol fel tudsz iratkozni az értesítőre illetve a webinarium teljes felvételét is igényelheted >>>

Június 11-i IPOguru rendezvényünkön egy olyan vállalat mutatkozott be, amelynél a kihagyhatatlan lehetőségek check listán gyakorlatilag minden szempontot kipipálhatunk. A vállalat részint hozzájárul a zöld energia termelés és a kereslet balanszírozásához, másrészt extra bevételt is tud termelni ezen folyamat során. A több kontinensen telephelyekkel jelen lévő a Budapesti Értéktőzsdére készülő vállalat ráadásul számodra is profitot termelhetNézd meg a részleteket, és regisztrálj a VIP esemény video felvételére az ide, vagy az alábbi képre kattintva megjelenő oldalon >>>

2024-06-21T12:22:23+02:002024 június 21.|Tags: , , , , , |0 Comments

Leave A Comment