GFS HozamInfo Podcast 2020.02.11.

Az elmúlt években szokásunkká vált, hogy minden héten tartunk egy megbeszélést (Gödrösy Balázs, Smak Kornél és Kocsis Gábor). Többször feljött már, hogy ezeket a beszélgetéseket érdemes közkinccsé tenni.

Ebben az adásban:

 • A Forintgyengülés háttere
 • Állampapírok
 • Forint-Állampapír-Infláció összefüggések
 • Miért fontos a részvénybefektetés

Ettől a résztől kezdve Youtube premierként jelennek meg az aktuális adások. A mai epizód 13:00-tól elérhető. Természetesen feltöltjük a szokásos Anchor.fm és Spotify fiókba is az anyagot.

Mindemellett javasoljuk, hogy íratkozz fel Youtube csatonánkra, katints a kis harangra, így mindíg értesülni fogsz a premierekről.

 

2020-02-11T09:23:20+01:002020 február 11.|Tags: , , , |1 Comment

One Comment

 1. Sárkány Sándor 2020-02-12 at 17:51 - Reply

  Köszönöm.
  Jó volt mind a két része. A forint gyengülés, annak okai, következményei főleg kisbefektetők szempontjából, nagyon szemfelnyitó volt. Folyamatos tájékozódás, tanulás, elengedhetetlenül szükséges ezen a területen, ha az ember nem akar bukni. Önök pont ezt nyújtják. Ez nagyon hasznos, kezdő, és tapasztaltabb fefektetni szándékozó részére. A magyar gazdaság világban elfoglalt szerepére, nagyságrendjére, hosszú és rövidtávú kitettségeire ( erről mostanában, néhány éve egyoldalúan lehet hallani) egy esetleges hanyatlás, vagy válság esetén, a megtakarításokat konkrétan hogyan érintené. Most még optimista a prognózis, de akkor mi történne? Szerintem, és én is ezek közé tartozom kevesen foglalkoznak. Az olvasók talán erről is szívesen hallanának.

  További jó munkát, sok sikert.

  Sárkány Sándor

Leave A Comment