Genf az elekrtromos autózástól hangos

Míg korábban marginális szerep jutott az alternatív meghajtású autóknak a Genfi Autószalonokon, idén komoly áttörés látszik ezen a fronton, hiszen lépten nyomon elektromos autókba botolhatnak a látogatók.

Nem is csoda, hogy erre került a fókusz Genfben is, hiszen a mellékelt ábrára pillantva (rákattintva nagyítható) látszik, hogy ma már koránt sem csupán a Tesla, és néhány ismeretlen kínai gyártó van az elektromos autózás térképén, hanem szinte valamennyi nagy gyártó szeretne megfelelni a kor kihívásainak, és 2020-ig igazi dömping várható elektromos autókból.

A kínálat bővülése mellett az is megfigyelhető, hogy az eddigi legnagyobb – az elterjedést eddig leginkább gátló – problémát okozó hatótáv terén is komoly előrelépés tapasztalható. Egyre több az olyan autó, amely a legtöbb ember hatótáv területén jelentkező szükségleteit maradéktalanul ki tudja elégíteni.

A kínálat bővüléséből – és főleg a darabszámok növekedéséből – pedig három dolog következik…

  • Közvetlen hatása az lesz, hogy egyre kisebb eltérés lesz a hagyományos és az elektromos autók árai között, azaz a mainál sokkal versenyképesebbek lesznek a fogyasztóktól egyébként is egyre kevesebb megalkuvást követelő elektromos autók.
  • Az értékesítési számok növekedése fokozódó igényt fog támasztani a töltőhálózattal kapcsolatban, amely ha csak lépésről lépésre is, de előbb-utóbb legalább akkora üzlet lesz, mint jelenleg az üzemanyagtöltő állomások működtetése, vagyis nem csak támogatott töltőhelyek létesülnek, hanem mindez üzleti alapra helyeződik.
  • A töltőhálózat bővülése szinte biztosan lassabb lesz, mint az elektromos autók számának növekedése indokolná. Ez arra fogja ösztönözni a felhasználók egy részét, hogy – saját kézbe véve az üzemanyag (áram) előállítást – megújuló energiából oldják meg elektromos autóik töltését. Ennek technológiai alapjai – napelemek, szélgenerátorok illetve a célra alkalmas akkumulátor kapacitás – már ma is teljes mértékben rendelkezésre állnak.

Természetesen az új technológia elterjedése a nyersanyagipar egy részében is komoly átalakulást generál. Elég csupán az elképesztő mennyiségű akkumulátor gyártásához szükséges új anyagokra, vagy a sok esetben a fémeket felváltó műanyagokra gondolnunk.

Éppen ezek miatt az összefüggések miatt van az, hogy a fenti összes terület szerepel abban az aktívan kezelt portfólióban, amelyet a CME Electromobility & Smart Energy certifikátunk testesít meg. Kíváncsi vagy, hogyan használjuk – akár adómentes TBSZ számlán is –  az elektromobilitás robbanásszerű terjedését megbízóink vagyonának építésére? Fontos számodra, hogy a szokásosnál komolyabb betétbiztosítást élvezhess? Van már némi megtakarításod, de nem vagy elégedett a hozamával? Esetleg épp most akarod összerakni az első milliódat? Az elektromos autózás és az új energia megoldások robbanásszerű terjedéséből mindenképp tudsz profitálni, és a biztonsági övet is be tudod csatolni. Ez nem csak a nagyok játéka, itt Te is lehetsz nagypályás.

Szerezd meg azt az 50 perces – két előadásból álló – videó anyagunkat, amely átfogó képet ad a vagyonépítés Szent Gráljáról, másrészt megmutatja, hogyan értünk el az elektromos autók és az okos energia megoldások robbanásszerű terjedésével 40% hozamot az elmúlt egy évben.

Ezen eszközök a valódi passzív jövedelem megteremtését, ezzel a több lábon állást teszik számodra is egyszerűen elérhetővé.

Tedd meg az első lépést, kérd videónkat itt!

Emellett várunk szeretettel aktuális klubestünkön, ahol ezt a témát is érintjük. Az ingyenes rendezvényről további részletek és regisztrációs lehetőség ide kattintva >>>

[include file=script/elektromi.txt]

Összegzés
Genf az elekrtromos autózástól hangos
Bejegyzés címe
Genf az elekrtromos autózástól hangos
Rövid leírás
Ma már koránt sem csupán a Tesla, és néhány ismeretlen kínai gyártó van az elektromos autózás térképén, hanem szinte valamennyi nagy gyártó szeretne megfelelni a kor kihívásainak, és 2020-ig igazi dömping várható elektromos autókból.
Szerző
Közzétette
HozamInfo
2018-03-12T15:06:48+01:002018 március 12.|Címkék: |1 hozzászólás

Egy hozzászólás

  1. […] Ez az átmenet segít abban, hogy ne egyik napról a másikra, sokkszerűen kelljen a gyártóknak a felhasználónak és az infrastruktúrának átállnia. A “hybridizáció” már évtizedes múltra tekint vissza, azaz nem a folyamat elején tartunk. Ma már a követkető lépcsőfok van napirenden: a plug in hybrid és a tisztán elektromos meghajtás elterjedése. Nem csoda, hogy az idei genfi szalon ettől a témától volt hangos (Írásunk képekkel itt >>>). […]

Hagyj üzenetet